CHP : "İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar"

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, “İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar” şiarıyla iktidar yolculuklarını örgütün her kademesinde sürdürdüklerini resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

CHP : "İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar"
Editör: Yaz Dostum
07 Haziran 2021 - 23:39 - Güncelleme: 08 Haziran 2021 - 00:09

Yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi:

"CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak iktidar yürüyüşümüzü güneşli güzel günlere olan inancımızla örgütümüzün her kademesinde sürdürüyoruz;

“İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar” şiarıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında;

Gençlik Kollarımız Metehan Gürsu başkanlığında “Daha Fazla Gençlik, Daha Fazla Gelecek” bilinciyle bu süreçte; çocuklarımıza yönelik çalışmalardan, bisiklet turu etkinliğine, lise sınavına girecek öğrenci kardeşlerimizin ve velilerimizin sınav günü yanlarında olmaktan çevre temizliğine kadar birçok çalışmayı sahada gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kadın Kollarımız Derya Ural Erdim başkanlığında “Kadınsız devrim olmaz, devrim olmadan kadın kurtulmaz” diyerek mahallelerimizde kadınlarımızla bir araya gelerek; hem İstanbul sözleşmesini konuşuyor hem de örgütlenmeye devam ediyor.

İlçe yöneticilerimiz iktidar yürüyüşümüzü zaferle taçlandıracak olan seçim çalışmaları kapsamında öbek sorumluları ve sandık sorumlularımızı oluşturmaya devam ediyor.
Meclis üyelerimiz yerel yönetimle alakalı hemşerilerimizden gelen talepleri toplamaya sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.

İlçe Başkanımız Berker Esen başkanlığında tüm yönetim kademelerimizle sahadaki İstanbul Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını yakından takip etmeyi sürdürürken; ilçemize hizmetleri kucaklayarak getirmeye devam ediyoruz.

Silivri’nin en örgütlü siyasi partisi, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak bizler yerel de ve genel de iktidara emin adımlarla yürüyor, kadrolarımızı bu doğrultu da hazırlıyoruz.

Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; #ÇalışıyoruzKazanacağız!"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum