CHP Kadın Kolları, Mimarsinan Mahallesi'nde gönüllere misafir oldu

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman tarafından tüm ilçelerde başlatılan Pandemi Sohbetleri kapsamında CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayında Mimarsinan Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

CHP Kadın Kolları, Mimarsinan Mahallesi'nde gönüllere misafir oldu
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 18:42
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, pandemi sürecinin yaşattığı sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunları hakkında vatandaşların nabzını tutmak adına 39 ilçede eşzamanlı olarak "Pandemi Sohbetleri" çalışması başlatmıştı.

Yürütülen çalışma kapsamında CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayında Mimarsinan Mahallesindeki kadınlarla buluştu.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer'in de yer aldığı ziyaretlerde Erdim, salgının yaşatmış olduğu sosyal, psikolojik ve ekonomik boyutlarını istişat etti. Öte yandan kendilerine yöneltilen görüş ve sorunları da dinleyen CHP'li kadınlar, iktidar oldukları vakit Aile Destekleri Sigortası ile kendilerini güvende hissedebileceklerinin mesajını verdiler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum