Silivri'nin Yetiştirdiği Kaymakam Halil Yazıcı

Sivas’ın Gürün İlçesi Kaymakamlığına atanan Halil Yazıcı'nın ilköğrenim ve liseyi Silivri’de tamamladığı ortaya çıktı. 

Silivri'nin Yetiştirdiği Kaymakam Halil Yazıcı
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 18:40
Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile önceki yıl Sivas’ın Gürün İlçesi Kaymakamlığına atanan Halil Yazıcı'nın ilköğrenim ve liseyi Silivri’de tamamladığı ortaya çıktı. 

1989 doğumlu olan ilçemizin yetiştirmiş olduğu Kaymakam Yazıcı'nın atama yapılmadan önce ise Afyonkarahisar'a bağlı Basmakçı ilçesinde görev yaptığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HALİL YAZICI KİMDİR?

1989 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenim ve liseyi İstanbul Silivri’de tamamladı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi İİBF’si İşletme Bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra bir süre özel sektörde çalıştı. 2019 yılında intisap ettiği İçişleri Bakanlığına Ağrı Kaymakam Adayı olarak başladı. Amasya/Suluova ve Antalya/Finike İlçelerinde refiklik stajını tamamladıktan sonra Afyonkarahisar/Başmakçı ve Yozgat/Yenifakılı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini ifa ettikten sonra İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 23.06.2021 tarihli oluru ile Gürün Kaymakamlığı görevine başlamıştır.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum