CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne Silivri'den Yoğun İlgi

CHP’nin İstanbul’da düzenlediği CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Zirvede CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından danışmanlık görevine getirilen Silivri eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ile Sebze Üreticileri Birliği Silivri Temsilcisi İsmet Asan da hazır bulundu.

CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne Silivri'den Yoğun İlgi
Editör: Yaz Dostum
30 Eylül 2021 - 21:46 - Güncelleme: 01 Ekim 2021 - 14:23
CHP’nin İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlediği CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi bugün (30 Eylül) başladı. Zirveye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları, il ve ilçe belediye başkanları, çok sayıda çiftçi ve üretici katıldı.

160 CHP’li belediye 300 stand açtı. 30 Eylül ve 1-2 Ekim günlerinde gerçekleştirilecek zirvede, CHP’nin 2024-2028 yıllarındaki tarım politikaları vizyonu kamuoyuyla paylaşıldı.

ZİRVEYE SİLİVRİ ÇIKARMASI

Yoğun katılımla gerçekleştirilen zirveye ilçemizden CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından danışmanlık görevine getirilen Silivri eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer ile Sebze Üreticileri Birliği Silivri Temsilcisi İsmet Asan iştirak etti.

ESEN, TÜM YURTTAŞLARA ZİYARET ÇAĞRISINDA BULUNDU

Başkan Esen, zirve sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler- sloganı ile düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi bugün itibariyle başladı. Bütün engellemelere rağmen çiftçimizin, üreticimizin yanında olan CHP'li belediyelerimizin yaptıkları çalışmalarını kamuoyu ile paylaştığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ni 2 Ekim'e kadar tüm vatandaşlarımızın Avrasya Gösteri Merkezi'nde ziyaret etmesini öneriyoruz."








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum