Bozoğlu'ndan muhalefete İmamoğlu'nun aldığı 93 Milyon Euro'luk kredi hatırlatması

CHP, 81 ilde kamu emekçilerinin emekli aylıklarının ve ikramiyelerinin artmasını sağlayacak 3600 ek gösterge ile ilgili basın açıklamaları düzenledi. Ortak açıklamada iktidarın seçimlerde vadettiği 3600 ek gösterge için 39 aydır hiçbir adım atmadığı, adeta kulak arkası ettiği belirtildi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, muhalefetin ek gösterge çıkışına İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında imzalanan 93 milyon Euro’luk ön protokolü hatırlatarak karşılık verdi. Bozoğlu, “Günü geldiğinde bu borçları nasıl ödeyeceğiz ben onu düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Bozoğlu'ndan muhalefete İmamoğlu'nun aldığı 93 Milyon Euro'luk kredi hatırlatması
Editör: Yaz Dostum
30 Eylül 2021 - 21:19 - Güncelleme: 30 Eylül 2021 - 21:25
CHP, 81 ilde 3600 ek gösterge için basın açıklamaları düzenledi. Partinin Silivri İlçe Başkanlığı, Uğur Mumcu Meydanı’nda stant kurarak vatandaşa broşür dağıttı. İstanbul'daki açıklamada konuşan İl Başkanı Kaftancıoğlu ise, iktidarın vadettiği 3600 ek gösterge için adım atmadığını söyledi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, bu gelişmeler üzerine muhalefete cevaben sosyal medya hesabı üzerinden manidar bir paylaşımda bulundu.

“GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN 3600 ÜZERİNDEN ALGI YAPILIYOR”

Bozoğlu, paylaşımında, “Sizi gidi kurnazlar sizi, sırf gündemi değiştirmek için 3600 üzerinden dikkatleri başka tarafa çekip algı yapacaksınız öyle mi? Günü geldiğinde oda olacak hiç merak etmeyin. Lakin günü geldiğinde bu borçları nasıl ödeyeceğiz ben onu düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.



İBB, YARIM KALAN HATTI FRANSIZ KREDİSİYLE TAMAMLAYACAK


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) arasında, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinin tamamlanmasında kullanılmak üzere 93 milyon euroluk kredi ön protokolü imzalanmıştı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum