CHP, Memurların 3600 Ek Gösterge Sorunu İçin Sahaya İndi

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, 3600 ek gösterge gündemiyle Uğur Mumcu Meydanı’nda stant kurdu, vatandaşa broşür dağıttı. İlçe Başkanı Berker Esen, partilerinin iktidarında bu sorunu çözeceklerini vurguladı.

CHP, Memurların 3600 Ek Gösterge Sorunu İçin Sahaya İndi
Editör: Yaz Dostum
30 Eylül 2021 - 20:53 - Güncelleme: 30 Eylül 2021 - 20:58
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi, kamuda görevli yüz binlerce polis, hemşire, öğretmen gibi pek çok branşta ülkenin her yerinde 3600 ek gösterge hakkı için yıllardır bekleyen memurların sesi olmak için bugün sahaya indi.

Uğur Mumcu Meydanı’na kamuoyunu bilgilendirmek adına stant kuran partililer, 3600 ek gösterge sözü verilen memurların iktidar tarafından yüz üstü bırakıldığını hatırlatarak yıllardır vaatlerle bekletilen; öğretmenlerin, sağlık çalışanlarının, polislerin, din görevlilerinin, infaz koruma memurlarının 3600 ek gösterge talebini iktidara geldiklerinde derhal hayata geçireceklerini anlattı.


“3600 EK GÖSTERGE ÇALIŞANIN HAKKIDIR!”

CHP’li Başkan Berker Esen, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Milyonlarca öğretmen, sağlık çalışanı, polis, din görevlisi ve infaz koruma memuru vatandaşımız tam 39 aydır saray'ın verdiği sözü tutmasını bekliyor. CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak; Uğur Mumcu Meydan’ında stant çalışması yaparak halkımızı bilgilendiriyoruz. Aylardır yüksek sesle söylüyoruz, sonuna kadar da peşini bırakmayacağız! 3600 Ek Gösterge talebini iktidarımızda derhal hayata geçireceğiz.”

7




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum