CHP'li Erdim: "İktidarımızda Kadınlarımız Kendilerini Daha Güvende Hissedecek"

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programları dahilinde Büyükkılıçlı, Mimarsinan ve Cumhuriyet Mahallelerindeki kadınlarla bir araya gelerek iktidara geldikleri takdirde hayata geçirmek istedikleri Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı.

CHP'li Erdim: "İktidarımızda Kadınlarımız Kendilerini Daha Güvende Hissedecek"
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2022 - 17:45
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programlarına Büyükkılıçlı, Mimarsinan ve Cumhuriyet Mahallelerinde devam etti.

Erdim, ziyaretleriyle ilgili söz konusu paylaşımında şunları kaydetti:

“Ekonomik sıkıntıların, kadınlar üzerinde yarattığı, psikolojik travmaya şahit olduk. Okuyanının masrafına yetişemeyen, okulu bitince iş bulamadığından üzülen annelerimiz; geçinemiyoruz diye feryat eden kadınlarımıza; İktidarımızda, Aile Destekleri Sigortası ile hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini anlattık. Köy insanı bile, evinde tarhanasını yapamıyorsa, kışlıklarını hazırlayamıyorsa, bu gidişata dur demelidir. Hayata geçireceğimiz bu sigorta ile kadınların kendilerini daha güvende hissedecekleri ve geleceğe güvenle bakabilecekleri bir ortam hazırlayacağız.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum