Koçer: Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri Esnafımıza Hayırlı Olsun

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesine yaptırılmaya başlanan Kapalı Pazar ve Güneş Enerji Sistemi(GES) Projesiyle ilgili konuşarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Koçer: Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri Esnafımıza Hayırlı Olsun
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2022 - 17:50 - Güncelleme: 08 Ekim 2022 - 17:56
Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesinde ikamet eden vatandaşların daha rahat ve konforlu alışveriş yapabilmelerini sağlamak, düğün, nişan, asker eğlencesi gibi sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir alan oluşturmak ve ilçe ekonomisine de katkı sunmak amacıyla yenilebilir enerji hususunda ciddi adımlar atarak bölgede Kapalı Pazar ve Güneş Enerji Sistemi(GES) projesini başlattı.



Yapım aşamasında olan projeye incelemelerde bulunan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, tüm ilçe esnafı adına konuşarak projenin hayırlı uğurlu olması konusunda temennilerini aktardı. 



si
Söz konusu açıklamalarında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür eden Koçer, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"İnşaatı büyük bir hızla devam eden bölgenin en modern Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri esnafımıza hayırlı olsun. Allah pazarlarımızın ışığını söndürmesin. Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a esnafımız adına teşekkür ediyorum. Esnafımız can damarımızdır."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum