CHP'li Meclis Üyeleri Albayrak Ailesine Yapılan Saldırıları Kınadı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak, sosyal medyada saldırıların hedefi oldu. Bakan Albayrak'ın 4'üncü çocuğunun haberini verdiği mesajının altına yapılan çirkin yorumlar toplumun ve siyasetin geniş kesiminin benzer tepkilerini çekti. Durum ile ilgili açıklamada bulunan CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyeleri de yapılan ahlak dışı saldırıları kınadıklarını ifade ettiler.

CHP'li Meclis Üyeleri Albayrak Ailesine Yapılan Saldırıları Kınadı
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 09:48
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Esra Albayrak ile 4'üncü çocuğunun haberini verdiği mesajının altına yapılan çirkin yorumlar yapıldı. Konu ülke gündemini altüst ederken yapılan ahlak dışı saldırılara toplumun ve siyasetin geniş kesiminin benzer tepkilerini çekti. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyeleri de saldırıları kınadıklarını ifade ederek, “Ahlaksızlığın siyaseti olmaz!” mesajını verdiler.

İşte o açıklamalar:    

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu : Eğer bir anneye saygısızlık yapılıp dil uzatılıyorsa biz bunun karşısında oluruz. Anneliğin partisi yoktur, siyaseti yoktur. Allah Analı Babalı Büyütsün Sağlıklı Büyütmeyi Nasip etsin.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut : Sosyal medyada Esra Albayrak’a yönelik yapılan paylaşım ahlaksızlıktır. Bu tür paylaşımlar ister Başak Demirtaş’a yapılsın, ister Esra Albayrak’a yapılsın, kime yapılırsa yapılsın karşı çıkmalıyız, kınamalıyız, yapanı da cezalandırmalıyız.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer : Bu düşüncemi daha önce de belirtmiştim, şimdi de aynı düşüncedeyim. Kadına yapılan cinsiyetçi saldırıları, fiziksel, sosyal aşağılamaları ve güzellemeleri ama'sız, fakat'sız kınamak gerekir... Sosyal medyada Esra Albayrak’a yapılan ahlaksız söylemleri kınıyorum. Kadının namusu, onuru, hakkında belaltı düşünen zihniyet namus ve şeref yoksunu haysiyetsizdir. Bu tür söylemler cezasız kalmamalıdır. Ahlaksızlığın siyaseti olmaz!

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum