Çavdar; "Saldırılara Karşı Sessiz Kalmayacağız!"

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesi hakkında sosyal medyada yapılan saldırılara karşılık tepki gösterdi.“Bakanımız Albayrak'ın dünyaya gelen bebeği üzerinden kendisi ve ailesine saldıran ahlaksızları biz insani açıdan yok sayıyoruz”diyen Çavdar, “Tabi bu sessiz kalacağımız anlamına gelmiyor Bu davanın her bir ferdi için yapılacak en küçük ima, karşılarında 10 milyon üyesi bulunan AK Parti ailesini bulmaları için yeterlidir.” dedi.

Çavdar; "Saldırılara Karşı Sessiz Kalmayacağız!"
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 10:29 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 12:44
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak, sosyal medyada saldırıların hedefi oldu. Bakan Albayrak'ın 4'üncü çocuğunun haberini verdiği mesajının altına çirkin yorumlar yapıldı. Konu toplumun ve siyasetin geniş kesiminin benzer tepkilerini çekerken AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar da sessizliğini bozarak ahlakdışı saldırıları kınadı.

Çavdar, şunları kaydetti:

“Türkiye'de maalesef bulduğu her fırsatta AK Parti'ye siyasi etik ve ahlak dersi vermeye kalkan bir cenah var. Fakat şöyle acı bir gerçek var ki memleketimin hiçbir derdini dert edinmeyen, hiçbir proje üretmeyen, dikili bir fidanı dahi olmayan bu kesim Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve partimizin tüm yetkililerine alçakça saldırmaktadır. Burada dile getirmekten haya edeceğim şekilde dün yine Hazine Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın dünyaya gelen bebeği üzerinden kendisi ve ailesine saldıran ahlaksızları biz insani açıdan yok sayıyoruz, muhatap dahi almıyoruz. Tabi bu sessiz kalacağımız anlamına gelmiyor. Bu davanın en tepesinden tırnağına kadar her bir ferdi için yapacakları en küçük ima dahi, karşılarında 10 milyon üyesi bulunan AK Parti ailesini bulmaları için yeterlidir. Türkiye tarihinin en büyük ekonomik operasyonlarına karşı gecesini gündüzüne katan ve gençliğini milletine hizmete adamış Sn. Berat Albayrak ve ailesinin dünyaya gelen bebeklerine sağlıklı, sıhhatli bir ömür diliyorum.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum