Eğitim Bir Sen Silivri Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

Eğitim Bir Sen Silivri Temsilcisi Emrah Erdoğan'ın başka ilçeye atamasından dolayı görevini Yönetim Kurulu Üyesi Türkay Polat devraldı.

Eğitim Bir Sen Silivri Temsilciliğinde Bayrak Değişimi
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 11:04 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 12:47

Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak 8. yılını dolduran Eğitim Bir Sen Silivri Temsilcisi Emrah Erdoğan, 2020 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Sonuçları kapsamında, Büyükçekmece Münevver Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ataması yapıldı. Erdoğan'ın başka bir ilçeye atanmasıyla birlikte Eğitim Bir Sen Silivri Temsilciliği görevi de son bulmuş oldu.

Yeni ilçe temsilcisini belirlemek üzere Sendikanın 5 No'lu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel, Yusuf Güven ve yönetim kurulu üyeleri birlikte toplantı yaptı. Alınan kararlar doğrultusunda yeni İlçe Temsilcisi olarak Türkay Polat seçildi.

İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz; Erdoğan’a bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür temennilerini iletirken Polat’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Emrah Erdoğan, şunları kaydetti:

“Severek yaptığım görevim atamam dolayısıyla son buldu. Yönetim Kurulu üyemiz Türkay Polat'a görevinde kolaylıklar diliyorum. Allah utandırmasın. Toplantımıza katılan 5 no'lu  şube başkanımız Yusuf Sabaz a, Şube Başkan Yardımcılarımız Adem Özel ile Yusuf Guven'e ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz.”

​​​​​​​Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum