Meslek ve İmam Hatip Liselerinin Tanımı Yapıldı

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlenerek ilçemizdeki Meslek ve İmam Hatip Liselerinin tanımı yapıldı.

Meslek ve İmam Hatip Liselerinin Tanımı Yapıldı
Editör: Yaz Dostum
02 Temmuz 2020 - 11:43 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 12:48
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz gün okul müdürleri ve rehber öğretmenleri ile bir toplantı düzenledi.  Silivri Ortaokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ilçemiz de eğitim hizmeti veren Meslek ve İmam Hatip Liselerinin tanıtımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Can Cihangir Turan’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıda mesleki eğitim verilen liseler hakkında geniş bilgiler kaydedildi.

VELİLER OKULLAR HAKKINDA ÖNCEDEN BİLGİ ALACAK

Öte yandan öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve velilerini de bilgilendirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Eğitim veren okulların tanıtımı için videolar hazırlatarak broşürlerini bastırdı.

KURUMLARIN TANITIMI İÇİN HER ŞEY HAZIR

Okulların alan ve dal bilgilerinden, eğitim-öğretimdeki önceliklerine kadar her türlü ayrıntılara yer ver verilen broşürlerde adı geçen kurumlar şöyle;

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Değirmenköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Mesleki Eğitim Merkezi

Hazırlanan tanıtım videolarına ise okulların web sitelerinden yada Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Haber : Batuhan Güçlü


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum