CHP'li Mehmet Keleş, Yeni Mahalle Sakinleri İle Buluştu

CHP Silivri Belediyesi Kontenjan 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Avukat Mehmet Keleş ve beraberindeki partililer, Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Görüş, öneri ve talepleri dinleyen Keleş,  “Silivri'de ortak akıl ve katılımcı demokrasiden asla taviz vermeden ilçemizin yarınları için kararlarımızı birlikte almaya devam edeceğiz” dedi.

CHP'li Mehmet Keleş, Yeni Mahalle Sakinleri İle Buluştu
Editör: Yaz Dostum
29 Şubat 2024 - 23:22 - Güncelleme: 29 Şubat 2024 - 23:27
CHP Silivri Belediyesi Kontenjan 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Avukat Mehmet Keleş, Yeni Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden; görüş, öneri ve talepleri dinleyen Keleş, şunları söyledi:

“Yeni Mahalle’deki kıymetli komşularımızla bir araya geldik. Partimizin değerli mensuplarının da katılmış olduğu buluşmamızda komşularımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ortak akıl ve istişare düsturu ile şekillendireceğimiz yönetim anlayışımızla ilgili bilgilendirmede bulunduk. Silivri’mizin Geleceği’ne ilişkin ve göreve geldiğimizde belediye hizmetlerimize dair fikir ve önerilerini aldık. Bizlere desteklerini esirgemeyen komşularımıza teşekkür ediyoruz.”

Haber : Hazal BAŞARAN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum