Yeniden Refah Başkan Adayı Hakverdi'nin Seçim Çalışmaları ve Ziyaretleri Devam Ediyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı olan Ömer Hakverdi ve ekibi, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yeniden Refah Başkan Adayı Hakverdi'nin Seçim Çalışmaları ve Ziyaretleri Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
29 Şubat 2024 - 22:58
Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı olan Ömer Hakverdi; ilçe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Adayı Ömer Hakverdi; Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ve Erdal Akarslan’ın da hazır bulunduğu heyet ile birlikte ziyaretler gerçekleştirerek bu kapsamda Silivri İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Ayhan Ölçüm ve İmam Hatip mezunları ile; Kars Kağızman Çayarası Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Naci Aydın ve dernek üyeleri ile;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zekeriya Aytar ile; Silivri siyasetinin tanınmış isimlerinden Metin Karakaş ve Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş ile bir araya geldi.

Ömer Hakverdi ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerin yanı sıra Silivri’nin esnafları ile de her fırsatta bir araya gelerek dertlerini dinledi, talep ve önerilerini aldı.

Haber : Hazal BAŞARAN









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum