Yunus Arıcı'dan Silivri Cemevi Ziyareti

Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, Silivri Cem Evi’ni ziyaret ederek burada Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yunus Arıcı'dan Silivri Cemevi Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
29 Şubat 2024 - 22:25 - Güncelleme: 29 Şubat 2024 - 22:31
Silivri için güçlü, hakkaniyetli ve bağımsız bir yönetim sözü veren Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, beraberindeki yol arkadaşları ile birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Arıcı son olarak Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan Cemevi’ni ziyaret etti.

“BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM ÖĞRETİSİNİN IŞIĞINDA KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM KILMAK İSTİYORUZ”

Silivri için yola çıktıklarını ve bu yolu “ötekileştirmeyen, bölmeyen, herkesi kucaklayan” bir yol olarak tariflediklerini belirten Bağımsız Başkan Adayı Yunus Arıcı, “Mimarsinan Mahallemizdeki Cemevi’nde çok değerli canlarla bir araya geldik. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık, yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Anadolu’nun büyük değeri Hacı Bektaş-ı Veli'nin; ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım; gelin canlar bir olalım’ öğretisinin ışığında kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi, muhabbetimizi daim kılmak istiyoruz. Göreve geldiğimizde Cemevi ile ilgili üzerimize düşen her ne varsa seve seve katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diliyor, nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber : Hazal BAŞARAN











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum