CHP'li Yıldız: "İmamoğlu Geldikten Sonra Partizanlık Bitti!"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız’a İstanbul seçiminden sonra nelerin değiştiğini sorduk. “İBB’nin kente bakış açısı değişti, daha önce inanılmaz partizanca bir yönetim vardı” diyen Yıldız, “Ekrem bey geldikten sonra Büyükşehir’de herkese, her partiye, her ilçeye eşit mesafede olan bir yönetim anlayışı hakim oldu” şeklinde konuştu.

CHP'li Yıldız: "İmamoğlu Geldikten Sonra Partizanlık Bitti!"
Editör: Yaz Dostum
01 Ekim 2020 - 18:30 - Güncelleme: 01 Ekim 2020 - 18:39
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız’a 23 Haziran 2019 tarihinden sonra mega kentte nelerin değiştiği sorusunu yönelttik. “Ekrem bey geldikten sonra öncelikle anlayış değişti” diyen Yıldız, bunun en önemli değişikliklerin başında geldiğini ifade etti.
 
“İMAMOĞLU, TAKDİRE ŞAYAN BİR BAŞARIYLA GÖREVE GELDİ”

Hazal BAŞARAN: Ekrem İmamoğlu, 25 yıl sonra İstanbul'u yeniden CHP'ye kazandırmayı başardı. İstanbul seçiminden sonra neler değişti?
 
Melih YILDIZ: 25 yıl aradan sonra Ekrem beyin gerçekleştirdiği bu başarı takdire şayan bir başarıdır. 25 yılın izlerini silme adına Ekrem bey böyle bir göreve layık görülmüştür.
 
“BİR KENTİN FİZİKİ YAPISINI DEĞİŞTİRMEK KOLAYDIR, İMAMOĞLU ANLAYIŞI DEĞİŞTİREREK ZORU BAŞARDI”

Ekrem bey geldikten sonra öncelikle anlayış değişti. İBB’nin kente bakış açısı değişti. Ben bundan 5 yıl önceki dönemde de büyükşehir meclis üyesiydim. Daha önce inanılmaz partizanca bir yönetim vardı. Bunun biz bire bir şahidiyiz. Ekrem bey geldikten sonra Büyükşehir’de herkese, her partiye, her ilçeye eşit mesafede olan bir yönetim anlayışı hakim oldu. Bence bu da en önemli değişimlerin başında gelir çünkü bir kentin fiziki yapısını çok kolay değiştirebilirsin ama anlayışı değiştirmek en zorudur. Ekrem bey bunu başardı.

“İMAMOĞLU, İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS”

Şu anda her vatandaşa, oy veren-vermeyen eşit mesafede yaklaşan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Ekrem bey İstanbul için bir şans. 16 milyon için bir şanstır. Bizde bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.

“KURFALLI’DA 3 AYRI DAİRE BAŞKANLIĞININ HİZMET İÇİN DİDİNMESİNE ŞAHİT OLDUKTAN SONRA İMAMOĞLU’NUN FARKINI DAHA DA İYİ ANLADIM”

Yapılan işleri zaten hepimiz görüyoruz. Ben size şöyle bir örnek vereyim; bundan birkaç ay önce Büyükşehir’in fide dağıtım projesiyle alakalı Daire Başkanları bizi davet etti, Kurfallı’da vatandaşlara takdim edilmek üzere fideleri dağıtmaya gitmiştik. Oraya gittiğimde inanın çok gururlandım. Nedenini söyleyeyim… Kurfallı gibi 200-250 nüfusu hatta 150 seçmeni olan bir köyde o gün Büyükşehir’in 3 ayrı eylemi vardı. Yol Bakım Şefliği kaldırım ve yol yapıyordu; Tarım Daire Başkanlığı bizim eşliğimizde fide dağıtımı yapıyordu; Sosyal Hizmetler Müdürlüğü dar gelirli hemşerilerimize gıda paketi dağıtıyordu. Yani Büyükşehir Belediyesi’nin 3 ayrı Daire Başkanlığı o gün 200 nüfuslu bir köyde hizmet anlamında didiniyordu. Açıkçası ben Ekrem beyin farkını o gün Kurfallı’da bunlara şahit olduktan sonra çok net daha görebildim.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum