CHP'nin 100. Kuruluş Yıl Dönümü Silivri'de Etkinliklerle Kutlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Silivri İlçe Örgütü tarafından 9 Eylül Cumartesi günü Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda Türkiye Cumhuriyeti ve parti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzuruna çelenk sunulacak ve bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

CHP'nin 100. Kuruluş Yıl Dönümü Silivri'de Etkinliklerle Kutlanacak
Editör: Yaz Dostum
07 Eylül 2023 - 22:59 - Güncelleme: 07 Eylül 2023 - 23:03
“TÜM ÖRGÜTÜMÜZ VE HEMŞERİLERİMİZLE BERABER KUTLAYACAĞIZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:


“Cumhuriyetimizin, devrimlerin, demokrasinin, tam bağımsızlığın, laikliğin ve sosyal hukuk devletinin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü, 9 Eylül 2023 Cumartesi günü, tüm örgütümüz ve hemşehrilerimizle beraber kutlayacağız.

“ÜLKEMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAK OLAN KADROLAR CHP’DEDİR”

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının kıyısına ulaştığımız bu dönemde, ülkemize ve halkımıza olan sorumluluğumuz her zamankinden daha fazladır. Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün devrim ve ilkelerinin izinde, ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak, aydınlık ve çağdaş bir geleceğe taşıyacak olan kadrolar, Cumhuriyet Halk Partisi örgütündedir.

“CUMARTESİ GÜNÜ ATA’YA ÇELENK SUNACAĞIZ”

9 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 10.30’da Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda Türkiye Cumhuriyeti ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün manevi huzuruna çelengimizi sunup, saygı duruşunda bulunacağız.

“AKŞAM FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Saat 19.23’de Silivri Çarşı Uğur Mumcu Meydanı’nda toplanılarak kortej halinde Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda son bulacak fener alayı yürüyüşü gerçekleştirilecektir.

“BELGESEL GÖSTERİMİ YAPILACAK”

Yürüyüşün ardından Silivri Sahili Zabıta Noktası yanındaki parti standımızda “Türkiye’nin kurucu partisi” belgesel gösterimi olacaktır. Programlara yoğun katılımınızdan onur duyar; partimizin 100. kuruluş yıldönümünü kutlarım. Var ol CHP!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum