CHP'nin yeni dönem Grup Başkan Vekili Balcıoğlu: Gururluyum

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönem Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak görevlendirilen Bora Balcıoğlu, Nisan ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Kararlı adımlarla iktidara yürüyen ve ilk genel seçimde iktidarı devralacak olan partimizin bu kararlı yürüyüşü sırasında partimize Grup Başkan Vekili olarak eşlik edeceğim için oldukça heyecanlıyım. Görev sürem boyunca bu görevimi önceki Grup Başkan Vekillilerim gibi layıkıyla yapmaya var gücümle çabalayacağım” dedi.

CHP'nin yeni dönem Grup Başkan Vekili Balcıoğlu: Gururluyum
Editör: Yaz Dostum
04 Nisan 2022 - 13:57 - Güncelleme: 04 Nisan 2022 - 14:12
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönem Silivri Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu oldu. Balcıoğlu, bu sabah gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında konuyla ilgili söz aldı.

“BUGÜN İTİBARİYLE GRUP BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞ BULUNUYORUM”

Günün anlam ve önemine binaen konuşan Balcıoğlu, şunları söyledi:


Sayın Başkan, sayın meclis üyeleri; Siyasi partilerimizin ve Sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli temsilcileri; Değerli basın emekçilerimiz ve bizleri ekranları başında izleyen değerli Silivrili hemşehrilerimiz ile kıymetli genç arkadaşlarım; sizleri saygıyla selamlıyorum. Bugünün 4 Nisan 2022’nin, benim için ayrı bir özelliği var: Bugün itibariyle Silivri Belediye Meclisi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Grup Başkanvekilliği görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Gururluyum. Kararlı adımlarla iktidara yürüyen ve ilk genel seçimde iktidarı devralacak olan partimizin, bu kararlı yürüyüşü sırasında partimize grup başkanvekili olarak eşlik edeceğim için ise oldukça heyecanlıyım… Elbette görev sürem boyunca bu görevimi önceki grup başkanvekillerimiz gibi layıkıyla yapmaya var gücümle çabalayacağım. 

“ÖNCEKİ GRUP BAŞKAN VEKİLLERİMİZE ORTAYA KOYDUKLARI MÜCADELE VE KATKILAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Grup Başkanımıza ve önceki grup başkanvekillerimize şehrimiz ve partimiz adına yaptıkları mücadele ve sundukları katkı için şahsım ve grubum adına bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca görev değişimi yapan diğer tüm grup başkanvekillerini de tebrik ediyor, katkıları ve işbirlikleri için şahsım ve grubum adına teşekkür ediyorum.

"SİLİVRİ'MİZİN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLMASI İÇİN GEREKLİ TÜM ADIMLARI ATACAĞIZ"

Sayın Başkan, değerli meclis üyeleri; şehrimizin daha yaşanabilir bir şehir olması ve hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için yapıcı eleştirilerimizle her daim meclisimizin yanında olacağımızı; bununla beraber, eksik ya da hemşehrilerimizin uygun bulmadığı adımlara-düzenlemelere karşı ise güler yüzümüzü kaybetmeden uyarılarımızı ve gerektiğinde yasal tüm mücadelemizi yapacağımızı hem sayın meclise ve hem de halkımıza bugün bir kez daha hatırlatıyorum.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum