CHP Silivri ailesi Ünsal Düğün Salonunda buluştu

CHP Silivri İlçe Başkanlığınca bu akşam Ünsal Düğün Salonunda tertip edilen Örgüt Toplantısı yoğun üye katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Silivri ailesi Ünsal Düğün Salonunda buluştu
Editör: Yaz Dostum
22 Ekim 2021 - 22:32 - Güncelleme: 24 Ekim 2021 - 16:40
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, bu akşam örgütsel çalışmaları değerlendirmek üzere Ünsal Düğün Salonunda üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İstanbul 3. Bölge Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, İl Disiplin Kurulu Üyesi  Ender Unutan Ersözlü, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, İlçe Sekreteri Başkan Vekili İbrahim Kömür, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, CHP Silivri Gençlik Kolu Başkan Vekili Ali Osman Cömert ile İlçe Saymanı Yalçın Ekici hazır bulundu.

Öte yandan toplantıya CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut, Lüftü Vardar, Mehmet Yönet, Fevzi Arslan, Ömer Ercan, Gökhan Yonat, Ersin Taşkın, Bilal Ermiş, Elif Yılmazer, Cabbar Doğan, İlçe Başkan Yardımcıları Ezgi Merve Sapmaz, Ersan Bekler, Rahmi Çelik, Önder Çolak, Tunacan Yaşar, Ercan Erdoğan, İlçe Eğitim Sekreteri Ebru Akgün Pekel ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Bilgi İşlem Şube Müdürü Şeref Can Ayata, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bimtaş A. Ş.’de Özel Kalem Eren Ege ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından danışmanlık görevine getirilen Silivri eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve çok sayıda parti mensupları katıldı.



ESEN: "CUMHUR İTTİFAKI, GİDİCİ OLDUĞUNUN FARKINDA"

Başkan Berker Esen, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında Cumhur İttifakı’na yüklendi. Genel siyaset gelişmeleri üzerinden ülke gündemini ve ekonomik tabloyu değerlendiren Esen, "Ama herkes müsterih olsun. Evet, ülkemizin AKP iktidarıyla birlikte çok büyük sorunların olduğunun farkındayız. Ancak bu sorunlar çözümsüz değildir. Bu soruları Cumhur İttifakı’nın çözme şansı kalmamıştır. Kalsaydı 20 yılda çözerdi. Kaldı ki sorunun sebebi olanlar, sorunun çözümü olamazlar. Kendileri de artık gidici olduklarının farkındadırlar" dedi. 

Başkan Esen'in konuşmasının ardından yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi.














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum