CHP Silivri, Atatürk'e yönelik saldırıdan sonra CHP Marmaraereğlisi'ne gitti

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesi Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki Nizamettin Demirdöven İlkokulu’nda Atatürk büstüne yapılan hain saldırı sonrası CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan ile bir araya geldi. Olayın detayları hakkında bilgiler alan Esen, saldırıları yapan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

CHP Silivri, Atatürk'e yönelik saldırıdan sonra CHP Marmaraereğlisi'ne gitti
Editör: Yaz Dostum
29 Mart 2021 - 16:54

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, partinin İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tunacan Yaşar ile birlikte Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi’ne gitti. Kamuoyunda gündeme gelen Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki Nizamettin Demirdöven İlkokulu’nda Atatürk büstüne yapılan hain saldırı ile ilgili detayları öğrenmek adına Başkan Esen ve beraberindeki partililer, CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü.

Yapılan istişareler sonucunda Esen, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında faillerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Yaşanan hadiseyle alaka soruşturma halen sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum