CHP, Silivri Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni yalnız bırakmadı

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin 2. Olağan Kongresi'nde Başkanlık görevine seçilen Ediz Özkanlı’nın ekibi ile birlikte dernek bütçesine katkı sunmak, üyeler ve ilçe sakinleri arasındaki ortak bağları geliştirmek amacıyla geçtiğimiz akşam Mega Saray’da düzenlediği dayanışma gecesine CHP Silivri İlçe Başkanlığı geniş katılım sağladı.

CHP, Silivri Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni yalnız bırakmadı
Editör: Yaz Dostum
12 Aralık 2021 - 19:37 - Güncelleme: 12 Aralık 2021 - 19:45
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ediz Özkanlı ve ekibi tarafından geçtiğimiz akşam Mega Saray’da derneğin eski üyelerinden 2020 yılında aramızdan ayrılan merhum Hasan Savaş Haseski anısına dayanışma gecesi tertip etti.

Geceye CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Lütfü Vardar ve Cabbar Doğan, CHP İlçe Sekreteri İbrahim Kömür, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu ile beraberlerindeki parti mensupları da iştirak etti.

DERNEĞE MADDİ VE MANEVİ BAKIMDAN ÖNEMLİ DESTEK

Finansal bir takım zorluklar içindeki derneğe can suyu olması için bilet temini karşılığında gerçekleştirilen organizasyona CHP Silivri İlçe Başkanlığınca verilen geniş destek, maddi ve manevi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının bir ifadesi olarak yorumlandı.

Haber : Hazal BAŞARAN










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum