Yılmaz, avcılar ve atıcılara seslendi: Trap Tesisi sözümü unutmadım

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin dayanışma gecesinde konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Ben seçimden önce verdiğim sözlerin hiçbirini unutmadım. İnşallah görev süremiz bitmeden Trap Merkezini Silivri’ye kazandıracağız” dedi.

Yılmaz, avcılar ve atıcılara seslendi: Trap Tesisi sözümü unutmadım
Editör: Yaz Dostum
12 Aralık 2021 - 18:40 - Güncelleme: 12 Aralık 2021 - 18:51
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ediz Özkanlı ve ekibinin geçtiğimiz akşam Mega Saray’da merhum Savaş Haseski anısına düzenlediği dayanışma gecesine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da katıldı. Davetlilere seslenen Başkan Yılmaz, seçim öncesi verdiği Trap Tesisi vaadinin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.



“Silivri Belediyesi spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edecek” diyen Yılmaz, şöyle konuştu:

“Ediz kardeşim hatırlatmadı ama ben seçimden önce verdiğim sözlerin hiçbirini unutmadım. Seçim beyannamemizde 23 dev proje ile karşınıza çıkmıştık. Bu projelerden bir tanesi de İstanbul’umuzda ve Türkiye’mizde parmakla gösterilen, uluslararası yarışmaların da yapılabileceği bir Trap (Atıcılık) Tesisini hem Silivri’ye hem de Türkiye’mize kazandırmaktı. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla, Orman Bölge Müdürlüğümüzle görüştük. Önümüzde Silivri Belediyesi’ne tahsis yapılmasıyla ilgili bir engel var. Spor Bakanlığına tahsis edilip onlarla yapacağımız bir protokol neticesinde Silivri’ye bir Trap Merkezini kazandırmayı hedefliyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah görev süremiz bitmeden Trap Merkezini Silivri’ye kazandıracağız. Sözümüzü unutmadığımızı, sözümüzün de devlet sözü olduğunu hatırlatalım.”

Haber : Hazal BAŞARAN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum