CHP Silivri'den Özgür Özel'e Tebrik Mesajı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, partisinin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel’i tebrik etti. Esen, “Kurultay delegelerimizin oy çoğunluğu ile Genel Başkanımız seçilen Özgür Özel’i tebrik ediyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yerel seçimde sosyal demokrasi rüzgarı estirmeye hazırız. Halkın çoğunluğunun sandıktaki tezahürü olmaya her şeyden çok hazırız” ifadelerini kaydetti.

CHP Silivri'den Özgür Özel'e Tebrik Mesajı
Editör: Yaz Dostum
05 Kasım 2023 - 13:52
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in genel başkanlık için yarıştığı kurultayda seçimi kazanan Özel oldu.

ÖZGÜR ÖZEL CHP’NİN 8. GENEL BAŞKANI OLDU

CHP 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganıyla 4 Kasım'da Ankara’da başladı. 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi, Cumhuriyet’in ve partinin 100. yılında yeni genel başkanı ve yeni parti yönetimini seçti. CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Özel, ikinci turda 812 oy alarak genel başkan olurken Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. Özgür Özel, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk siyasi partisi CHP'nin Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra 8. Genel Başkanı oldu.

ESEN: PARTİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'i kutladı. Esen, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İkinci yüzyılın partimiz çapında ilk demokrasi şöleni olan, eşitlik ve kardeşlik havasında geçen 38. Olağan Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı’nda kurultay delegelerimizin oy çoğunluğu ile Genel Başkanımız seçilen Özgür Özel’i tebrik ediyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

“KILIÇDAROĞLU’NA PARTİMİZE VERDİĞİ EMEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Genel Başkanlık görevine geldiği 2010 yılından bugüne, CHP örgütlerine dinamizmi getirmiş, adalet yürüyüşüyle milyonların adalet talebini gündeme getiren ve bu yürüyüşle milyonları eyleme geçiren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na partimize verdiği sayısız emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu ülke, bu parti ve bu ülkenin güzel insanları için hak arayışların, eylemlerin, söylemlerin ve yaptıkların hiçbir zaman için unutulmayacak. Unutmayacağız.

“DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kurultayımız sonucunda çıkan sonuç, partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Hep birlikte daha iyi bir Türkiye için, daha iyi bir Cumhuriyet Halk Partisi için yılmak bilmeden çalışmaya, zerre umutsuzluğa kapılmadan ülkemiz ve Cumhuriyet Halk Partisi için emek vermeye devam edeceğiz.

“YEREL SEÇİMLERDE DEMOKRASİ RÜZGARI ESTİRMEYE HAZIRIZ”

Yenilenmiş kadrolarımız ve yenilenmiş örgütümüz ile birlikte sıkılmadık el, arşınlanmadık sokak bırakmayana kadar çalışmaya hazırız. Yerel seçimde sosyal demokrasi rüzgarı estirmeye hazırız. Halkın çoğunluğunun sandıktaki tezahürü olmaya her şeyden çok hazırız. Yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!"

YORUMLAR

  • 0 Yorum