CHP Silivri Gençlik Kollarında bayrağı Mehmet Noyan Öpçin devraldı

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ataması gerçekleştirilen Mehmet Noyan Öpçin, uzun zamandır görevi vekaleten sürdüren Ali Osman Cömert’ten görevi parti binasında düzenlenen törenle teslim aldı.

CHP Silivri Gençlik Kollarında bayrağı Mehmet Noyan Öpçin devraldı
Editör: Yaz Dostum
27 Temmuz 2022 - 21:07 - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 - 21:12
CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları bu akşam devir teslim gerçekleştirdi. Mehmet Noyan Öpçin,  Metehan Gürsü’nun ardından uzun bir süredir vekaleten yürüten Ali Osman Cömert’ten görevi devir aldı.

Parti binasında gerçekleştirilen programda CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İstanbul 3. Bölge Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer, İETT Bilgi İşlem Daire Başkanı Şeref Can Ayata, geçmiş dönem gençlik kolları başkanları ve parti mensupları hazır bulundu.


 
ÖPÇİN: BAYRAĞI ADIM ADIM İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Yeni Başkan Mehmet Noyan Öpçin, törende yaptığı konuşmada, “Hak, hukuk, adalet mücadelemizin yolunda bir çakıl taşı kadar da olsa taş döşeyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca geçmişten bugüne partimizin yükünü omuzlamış gençlik kolları başkanlarımızdan Behzat Bedel’e, Anıl Onur’a, şu an mevcut İlçe Başkanım Berker Esen’e, Metehan Gürsu’ya, Ali Osman Cömert’e ve yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Bu görevde verdikleri mücadeleler ile oluşturdukları birikimleri adım adım ileri taşıyacağız ve bizden sonrakilere bayrağı teslim edeceğiz. Umutlarını kaybetmeyeceğimiz bir iktidar seçimi gerçekleştireceğimizi umut ediyoruz” dedi.

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum