CHP Silivri, üyeleri ile buluşmaya devam ediyor

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan “Sen Varsan, Biz Varız” adlı kampanya doğrultusunda saha çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ilk etapta Çanta, Gümüşyaka, Selimpaşa, Alipaşa, Ortaköy, Çeltik, Semizkumlar, Danamandıra ve Değirmenköy’e sonraki etapta Alibey, Mimarsinan, Çayırdere, Küçükkılıçlı Mahallelerine çıkarma yapan CHP’liler, üyelerinin sorun ve taleplerini dinlemek bunlara çözüm üretmek amacıyla bizzat kapılarına kadar gidiyor.

CHP Silivri, üyeleri ile buluşmaya devam ediyor
Editör: Yaz Dostum
21 Ocak 2021 - 21:13 - Güncelleme: 21 Ocak 2021 - 21:18

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, ‘’Sen Varsan, Biz Varız’’ kampanyasının hazırlıklarını tamamladı. Kampanya, 15 Ocak Cuma günü saat 11:00’da yapılan 300 saha sorumlusu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da online olarak katıldığı dijital lansman ile başladı. Kampanya ile birlikte iktidar yolunda atılacak adımların somut olarak tariflenmesi ve hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Eş zamanlı hayata geçirilen kampanya çerçevesinde CHP Silivri İlçe Başkanlığı, ilk etapta Çanta, Gümüşyaka, Selimpaşa, Alipaşa, Ortaköy, Çeltik, Semizkumlar, Danamandıra, Değirmenköy’e sonraki etapta Alibey, Mimarsinan, Çayırdere, Küçükkılıçlı Mahallelerine giderek pandemi koşullarına uygun olarak planlanan ev ziyaretlerinde üyeleri ile buluştu.

CHP’liler ziyaretlerde parti üyelerine İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının da yer aldığı kitler dağıttı.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum