CHP Silivri'ye Sitem: "Kendimi Partime Yabancı Hissetmeye Başladım!"

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, 23 Haziran seçimlerinin yıldönümü nedeniyle bugün bir dizi saha çalışması ve toplantı gerçekleştirdi. Etkinliklerin basına  ve partililere haber verilmeksizin gerçekleştirilmesi tepkilere neden oldu. CHP’nin Mart 2019 seçimlerinde Meclis Üyeliği için aday gösterdiği isimlerden biri olan Tan Hüseyin Kıroğlu, “Kendimi partime yabancı hissetmeye başladım” sözleriyle sitemini dile getiren bir yazı kaleme aldı.

CHP Silivri'ye Sitem: "Kendimi Partime Yabancı Hissetmeye Başladım!"
Editör: Yaz Dostum
23 Haziran 2021 - 22:51

Tan Hüseyin Kıroğlu, konuyla ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"CHP-Silivri'nin esnaf ziyaretleri fotoğraflarını görünce, kendimi partime yabancı hissetmeye başladığım duygusu ile yazmak istedim:

2019 mahalli idareler seçimlerinde beni Silivri'de meclis üyesi adayı¹ yapan partim, bir grup partili ile birlikte, bugün seçimlerin yıl dönümü münasebetiyle esnaf ziyaretine çıkmış.
-mış diyorum zira haberim olmadı.

Kimlerin, hangi kanallardan haberleri olduğunu bilmiyorum.

Gayet yerinde bir çalışma olduğunu; hem partim hem de ülkemiz için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Elbette, daha önce hiçbir menfaat beklemeden, zaman, emek, maddi kaynak ve UMUT harcayarak katıldığım saha çalışmalarına partim ve ülkem için -her seferinde mutluluk duyduğum ve duyacağım gibi- dahil olmak isterdim.

Babacığımla 2002 yılından 2013 yılına kadar beraber, her alanda ve yurt genelinde her bölgede yaptığımız gibi...

İncelemek lâzım ancak eğer yurt genelinde bu konuda ki vaziyet, Silivri'deki gibi ise hâlimiz pek iç açıcı değil kanaatindeyim.

Eğer elimizde mevcut olanı tutamazsak, "yeniden-yeni olandan" daha fazla bulmamız lâzım: "Yeniyi" bulabildiğimizden emin değilim!

Umarım gidilen bu yol, bizi doğru adrese ulaştırır.

Hülasa; benim ve benim gibilere çağrı yapmayan partimiz için muhtemelen ilk seçimlerde yine oy isteyeceğim!
Yani, umarım...

İmza:
Bir dost  : )

Dipnot:
¹ "Dolgu malzemesi" olarak kullanılacağımı bilmeme-bilmemize ve bu konuda hem şahsım hem de arkadaşlarım adına haklı itirazımı yapmama karşın, "gençlik temsiliyetinin aşama katedebilmesi" için kol kırılır... diyerek devam etmiştim. Şahitler hatırlayacaktır.

Babamdan öğrendiklerimden:
Düsturumdur, ardımda hep birden fazla şahit ve raporlama bırakırım  : )”

YORUMLAR

  • 0 Yorum