Silivri'nin Meclis Üyeleri "Kırsal Mahalle" Konusunu Kaymakamla Görüştü

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile birlikte Silivri’de ‘kırsal mahalle veya kırsal yerleşik alan’ olarak ilan edilecek bölgelerin tespiti ile ilgili İlçe Kaymakamı Ali Partal’ta bir görüşme gerçekleştirdi.

Silivri'nin Meclis Üyeleri "Kırsal Mahalle" Konusunu Kaymakamla Görüştü
Editör: Yaz Dostum
23 Haziran 2021 - 23:15

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı; ilçemiz kırsal mahallelerinin köy yerleşik alanı sınırları içerisinde kalan yerleşim alanlarının, ‘kırsal mahalle veya kırsal yerleşik alan’ olarak tespit edilmesi ile ilgili görüşmelerini İlçe Kaymakamı Ali Partal ile sürdürdü.

KOMİSYONDA BEKLETİLİYOR

Silivri Belediye Meclisi 2021 yılı Haziran ayı toplantısının 2. birleşimi 1. oturumunun 5. gündem maddesi olan “İlçemiz kırsal mahallelerinin köy yerleşik alanı sınırları içerisinde kalan yerleşim alanlarının, ‘kırsal mahalle veya kırsal yerleşik alan’ olarak tespit edilmesi ile ilgili İmar ve Tarım Hayvancılık Komisyonları raporunun görüşülmesi” hakkında komisyon görüşü okunmuştu. Komisyon görüşünde; “Söz konusu Kırsal Mahalle veya Kırsal Yerleşik Alan sınırlarının netleştirilmesi ve ilanına ilişkin teklifin Silivri ilçesi kapsamında yer alan tüm mahalle muhtarları ile 10.06.2021 tarihinde yapılan toplantı sonunda ilgili muhtarlıklar kapsamında birebir görüşmeler yapılmasının ardından karar verilmesinin daha uygun olacağı değerlendirildiğinden komisyonda bekletilmesine karar verilmiştir” ifadeleri kaydedilmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum