CHP; "Yılmaz, Balcıoğlu hakkında haddini aştı!"

CHP Silivri İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu gün gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısının 1. birleşiminde Meclis Üyemi Bora Balcıoğlu hakkında haddini aşan itham ve söylemlerde bulundu.  Partimiz köklü bir demokrasi kültürüne sahiptir. Adaylık şartlarını sağlayan tüm üyelerimiz aday adayı olabilir” ifadelerine yer verildi.

CHP; "Yılmaz, Balcıoğlu hakkında haddini aştı!"
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2020 - 18:28 - Güncelleme: 07 Aralık 2020 - 18:32
CHP Silivri İlçe Başkanlığının Başkan Volkan Yılmaz'a yönelik yayımladığı kınama mesajı aynen şöyle;

“Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu gün gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısının 1. birleşiminde Meclis Üyemi Bora Balcıoğlu hakkında haddini aşan itham ve söylemlerde bulundu.  Partimiz köklü bir demokrasi kültürüne sahiptir. Adaylık şartlarını sağlayan tüm üyelerimiz aday adayı olabilir.

Yurttaşlarımızın çıkarlarını gözetmek ve bu uğurda var gücümüz ile mücadele etmek için her görev kutsaldır.  Bu bilinç ile diğer tüm meclis üyelerimiz gibi sn. BALCIOĞLU da var gücü mücadele etmektedir. Belediye başkanının bu ithamını kınıyor, partimizi diğer partiler ile karıştırmamasını öneriyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum