CHP'den Yılmaz'a: "Geçtiğimiz dönem Silivri'de yaşamadığınız için…"

Bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısında Başkan Volkan Yılmaz, “CHP’nin İlçe Başkanının bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çok uzun zamandır sürükleye sürükleye getirdiklerimizi sanki bir gecede istihare uykusuna yatmış rüyasında görmüş sabah da Büyükşehir Belediyesi yapmış gibi bu kadar basit lanse etmesini üzülerek takip ediyorum” sözleriyle CHP İlçe Başkanı Berker Esen’i eleştirmişti. CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Başkan Yılmaz’ın haksız ithamlarda bulunduğunu ileri sürerek, “Siz geçtiğimiz dönem Silivri’de ikamet etmediğiniz için, Silivri’de yaşamadığınız için, Silivri’de siyaset yapmadığınız için cereyan eden olayları bilmiyorsunuz” dedi.

CHP'den Yılmaz'a: "Geçtiğimiz dönem Silivri'de yaşamadığınız için…"
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2020 - 18:37
Bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısında CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız; hem MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Sultan Aşkın’ın Ethem Sancak’ın yeğenine Kavaklı’da yapılan 172 dönümlük arazi tahsisiyle ilgili açıklamasına hem de Başkan Volkan Yılmaz’ın Büyükşehir hizmetleri üzerinden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen’e yönelik eleştirilerine sessiz kalmadı.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, şöyle konuştu:

“MECLİSE GÜNDEM SAPTIRMAYA GELMİŞSİNİZ”

“Öyle güzel algı yaratıyorsunuz ki tebrik ederim; ben bir an bu Kavaklı’daki bu yerin CHP’li Cumhurbaşkanlığı tarafından falan imzalandığını zannettim Sultan hanımın söylemlerinden sonra. Şaşkınlık içerisinde dinledim hanımefendiyi. Gündem saptırmak gibi bir amaçla bu meclise gelmişsiniz. Kavaklı’daki yerin Cumhurbaşkanlığınca tahsisini konuşalım arkadaşlar. Geçmiş dönemi temcit pilavı gibi zaten her mecliste önümüze getiriyorsunuz. Getirin bizim veremeyeceğimiz cevap yok. Ama bu konuyla ilgili fikirlerinizi net bir şekilde açıklayın ki Kavaklılı hemşerilerimiz duysun.

“GEÇTİĞİMİZ DÖNEM SİLİVRİ’DE YAŞAMADIĞINIZ İÇİN CEREYAN EDEN OLAYLARI BİLMİYORSUNUZ”

Başkanım, İlçe Başkanımızla ilgili Büyükşehir üzerinden eleştiriler getirdiniz. İlçe Başkanımıza teşekkür etmeniz gerekirken eleştiriyorsunuz. Siz geçtiğimiz dönem Silivri’de ikamet etmediğiniz için, Silivri’de yaşamadığınız için, Silivri’de siyaset yapmadığınız için cereyan eden olayları bilmiyorsunuz. Siz geçmiş dönemle ilgili hep atıfta bulunuyorsunuz ya bende atıfta bulunayım arkadaşların yaptıklarıyla alakalı; geçen dönem biz Büyükşehir’den bir hizmet talep ettiğimiz zaman Daire Başkanlarının odasından çıktıktan sonra buradan Silivri’den aranıyordu Başkanım, “Taleplerini yerine getirmeyin” diye. Siz bu dönem teşekkür etmeniz gerekirken, bizimle ortaklaşa, paydaş bir şekilde hareket etmeniz gerekirken bizi eleştiriyorsunuz. Bunu yapmayın.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN YAPTIĞINIZ HİZMET TALEPLERİNİZİN ARKASINDA DURUYORUZ”

İlçe Başkanının yaptıklarını neden yadırgıyorsunuz? Sizin Büyükşehir’den yaptığınız taleplerin hepsinden haberimiz var ve arkasında duruyoruz. Yani geçen dönemden farkı bu. Bu bir hizmet yarışıdır; Büyükşehir yapar, siz yaparsınız… Önemli olan Silivrili hemşerilerimizin bu hizmetlerden faydalanması. Kısır tartışmalarla birbirimizi kırmanın manası yok.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum