Çolakoğlu'ndan, İYİ Parti Grup Sözcüsüne Cevap!

AK Parti kökenli Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağırlıoğlu’nun, “HDP terörle bağlantılıysa o zaman neden kapatılmıyor? Devlet kapatsın.” sözleri üzerine cevaben; “Hayır devlet partileri kapatmamalı. Partileri millet kapatmalı” yanıtını verdi.

Çolakoğlu'ndan, İYİ Parti Grup Sözcüsüne Cevap!
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2020 - 13:18 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 14:35
AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, ülke gündeminde kamuoyu oluşturan İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağırlıoğlu’nun, “HDP terörle bağlantılıysa o zaman neden kapatılmıyor? Devlet kapatsın.” sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama kendisine cevaben bir açıklama gerçekleştirdi.

“Hayır devlet partileri kapatmamalı. Partileri millet kapatmalı” ifadelerini kullanan Çolakoğlu, “Son seçim sonuçlarına bakıldığında da millet HDP’yi kapattı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu daki iller HDP’yi barajın dibine itti.” dedi.

Çolakoğlu, şunları kaydetti:

“İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağırlıoğlu, ‘HDP terörle bağlantılıysa o zaman neden kapatılmıyor devlet kapatsın’ diyor. Hayır devlet partileri kapatmamalı. Partileri millet kapatmalı. Son seçim sonuçlarına bakıldığında da millet HDP yi kapattı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu daki iller HDP’yi barajın dibine itti. Ama barajın dibine gitmiş HDP’yi İzmir vb. İller barajın üzerine çıkardı.”

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum