Çolakoğlu: "İstanbul için üzülüyoruz"

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, İstanbul Kadıköy’de itfaiye tatbikatı sırasında merdivenin kırılması sonucu 1 itfaiye erinin vefat etmesi, 1’inin de yaralanmasının ardından açıklama yaptı.CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun belediyedeki kadrolaşma faaliyetlerini tekrar gündeme getiren Çolakoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı'na CHP'nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak'ı atamasına dikkat çekerek"Partizanlığa son diyordu birileri, İstanbul için üzüyoruz" dedi.

Çolakoğlu: "İstanbul için üzülüyoruz"
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2020 - 13:05 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 14:36
İstanbul Kadıköy'de itfaiye tatbikatı sırasında 63 metrelik merdiven kırılmış iki itfaiye erinden birisi hayatını kaybetmişti. Diğerinin tedavisi ise sürüyor. Hasanpaşa Mahallesi, Mahmut Baba Sokak'ta meydan gelen olayda Kadıköy İtfaiye İstasyonu'nda görevli ekibin tatbikatı sırasında merdivenin kırılması üzerine iki itfaiye eri istasyonun karşısındaki apartmanın çatısına düşmüştü. Hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Emircan Çolak hayatını kaybederken, İstanbul İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada olayın tatbikat sırasında meydana geldiği belirtilmişti.

Yaşanan facia sonrasında AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, konuyla ilgili açıklama gerçekleştirdi. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun belediyedeki kadrolaşma faaliyetlerini tekrar gündeme taşıyan Çolakoğlu, İmamoğlu'nun seçimlerden önce liyakat sahiplerine görev vereceklerini açıklayarak,  3 Eylül 2019 günü İtfaiye Daire Başkanlığı'na CHP'nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak'ı atamasına dikkat çekti ve göndermelerde bulundu.

Çolakoğlu, şunları söyledi:

"İBB itfaiyesinde son 3 ayda 3 şehidimiz var. Dün de tatbikat sırasında 60 metrelik merdiven kırılması sonucu 2 itfaiye erimiz şehit oldu. İstanbul itfaiyesi 303 yaşında kurumsal hafızası olan ve üst düzey bilgi ve birikim isteyen bir kurum. Peki 23 hazirandan sonra İstanbul İtfaiyesinde hemen hemen bir çok müdür ve daire başkanı tasfiye edildi. İstanbul İtfaiyesinin başına kim mi getirildi ? Seçim kaybeden CHP Bayrampaşa belediye başkan adayı Remzi Albayrak. Partizanlığa son diyordu birileri liyakat diyordu. İstanbul için üzülüyoruz."

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum