Survivor'daki Silivrili Yunus Emre'den Berkan için sert sözler: "Dağ gibi kalıbın var, utanmaz"

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'nin 74. bölümünde ünlüler takımından Silivrili Yunus Emre gönüllüler takımından Survivor Berkan hakkında sert sözlerde bulundu. Ödül oyununda yaşanan gerginlik ile ilgili Survivor Ersin ile duygu ve düşüncelerini paylaşan Yunus Emre, “İnsanların gözünden düşmemek için oyunu bıraktım” dedi.

Survivor'daki Silivrili Yunus Emre'den Berkan için sert sözler: "Dağ gibi kalıbın var, utanmaz"
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2020 - 12:49 - Güncelleme: 13 Mayıs 2020 - 12:53
Survivor yeni bölümde iletişim oyunu sırasında Berkan ile Silivrili Yunus Emre arasında gerginlik çıktı. 12 Mayıs Salı günü ekrana gelen Survivor 2020 74. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. İki takım, iletişim oyunu ödülünü kazanmak için Survivor basketbolu oynadı. Oyunda Ünlüler 1-0 önde iken Ünlülerden Ersin – Yunus Emre’ye karşılık Gönüllülerden Ardahan – Berkan ikilisi sahaya çıkmıştı. Bir pozisyonda Yunus Emre, Berkan’ı elleri ile itince Acun Ilıcalı tarafından uyarıldı. Sonrasında ise Yunus Emre ile Berkan arasında kısa süren bir tartışma yaşandı.

Müsabakalar sonrasında kampa dönülürken Yunus Emre ile Ersin arasında oyun ile ilgili konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşmalarda duygu ve düşüncelerini aktaran Yunus Emre, Berkan hakkında sert sözlerde bulunarak “Dağ gibi kalıbın var, utanmaz” dedi.

Silivrili Yunus Emre ile Ersin arasındaki iki diyaloglarda şunlar kaydedildi:

Ersin : Senin biraz rakibe karşı yakın oynaman gerekiyordu.

Yunus Emre : Yakın oynadım ‘Aç’ dediniz. Açtım ‘Yakın Oyna’ diyorsunuz.

Ersin : Adam kaçıyordu ama kendi potamıza doğru.

Yunus Emre : Anlamıyorum ben basketten. Zaten Berkan’ın eli hep üzerimdeydi. Hatta eline vurdum artık. Birde diyor ki “vücudumu engel olarak koyuyorum” Ben vücudumu koydum avuta çıktın. Dağ gibide kalıbın var, utanmaz.

Ersin : Sen birde yumruk yedin burnuna.

Yunus Emre : Aynen abi. Yasin dirseğiyle indi birde burnuma. Ben zıvanadan çıkınca pek masum oynamıyorum. Şimdi insanların gözünden düşmemek için bıraktım oyunu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum