Milyonların takip ettiği o sayfa...

Sosyal medya mecrası İnstagram' da amatör seslerin tercih ettiği en iyi platform 'osessensinn' isimli sayfa oldu. Her geçen gün fanları artarak büyüyen mecrada paylaşılan videolar milyonlarca izlenme alıyor.

Milyonların takip ettiği o sayfa...
Editör: Yaz Dostum
26 Aralık 2023 - 15:17 - Güncelleme: 26 Aralık 2023 - 15:29
Sosyal medya mecrası instagram'da her gün milyonlarca amatör ses, birbirinden farklı videolarını paylaşarak hayran kitlesini genişletmeye çalışıyor. Çekilen bu videolar kimi zaman evde, kimi zaman sokakta, bazende sahnede amatör kayıtlardan oluşuyor.
Videolarını kendi sayfalarında yeterince tanıtamayan bu sesler, sıklıkla etkileşimi en iyi platformlardan destek alarak ünlenmek istiyor.  İşte bu platformlardan en etkilisi 'osessensinnn' isimli instagram hesabı olarak göze çarpıyor.  


“HER VİDEO MİLYONLARCA İZLENME ALIYOR”

Son zamanlarda trendi yükselen en etkili sayfa olarak göze çarpan 'osessensinnn' isimli sayfa müzikseverlerin uğrak yeri oldu. Öyleki yüklenen her video takipçiler tarafından milyonlarca kez izlenerek beğeni alıyor. Her geçen gün büyüyen sosyal medya hesabında yöneticilerin gönderilere yetişemediği aktarılıyor. Türkiye’nin her yerinden birçok amatör sarkıcı, seslendirdikleri yeni kayıtlarını bu sayfada yayınlayarak daha çok kitleye ulaşmak istiyor. İnstagram kullanıcılarına özel olarak gönderi önerilerinin bulunduğu kısım olan keşfet ve reel ‘de etkileşimin en çok sonuç alındığı 'osessensinnn' isimli hesapta kullanıcılar tarafından çok tercih ediliyor. Keşfete düşen gönderiler, sizi takip etmeyen kişilere de ulaşabilmeniz için oldukça önemlidir. Sayfanın profesyonel bir ekip tarafından yönetildiği, tercih edilen ve paylaşılan tüm videoların özenle seçildiği biliniyor.  

işte o sessensinnn isimli o sayfanın instagram hesabı

linki: https://instagram.com/osessensinnn?igshid=YmMyMTA2M2Y=


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum