Bulut, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini ve Muhtarları Ziyaret Etti

CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Doruk Bulut, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini ve ilçedeki bazı muhtarları ziyaret etti.

Bulut, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini ve Muhtarları Ziyaret Etti
Editör: Yaz Dostum
26 Aralık 2023 - 19:56
CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Doruk Bulut, 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için partisine oy istemeye devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında sıkmadık el gezmedik esnaf bırakmayan Bulut’a, kendisi gibi Silivri Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Şerefcan Ayata ve Meclis Üyesi Aday Adayları Önder Çolak ile birlikte Sibel Aydın Işıköndeş gibi isimler eşlik ediyor.

Ziyaret programları dahilinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Mimarsinan Mahalle Muhtarı Ertan Civaş’ı ziyaret eden Bulut, seçimlerde başkan olduğu takdirde gerçekleştirmek istediği çalıimalardan bahsederek projelerini anlattı.

Tüm ziyaretler hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından son bulurken Bulut, konuk olarak kendisini ağırlayan kişilere Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla özel olarak yaptırılan Silivrispor atkılarından hediye etti.

Haber: Batuhan Güçlü




YORUMLAR

  • 0 Yorum