Modern Halk Ozanlarının Gecesine Davetlisiniz

İBB, Barış Manço’nun ölüm yıl dönümünde müziksever gençler ile 65 yaş üzerinde ruhu hala genç olanları aynı sahnede buluşturacak. Sanatçı Yaşam Evi sakinleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü müzisyenleri ‘Anadolu Rock Ozanları Barış’tan Cem’e’ konserinde hafızalara kazınmış şarkıları hep birlikte seslendirecek. Konuk sanatçı olarak, güçlü sesi ve yorumu ile Ali Altay ve Orkestrası da sahnede yer alacak. Barış Manço ile Cem Karaca’yı anmak isteyen herkesin davetli olduğu konsere katılım ücretsiz.

Modern Halk Ozanlarının Gecesine Davetlisiniz
Editör: Yaz Dostum
31 Ocak 2024 - 12:38
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi Başkanlığı İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanatçı Yaşam Evi sakinleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü müzisyenleriyle birlikte ‘Anadolu Rock Ozanları Barış’tan Cem’e’ Konser Programı düzenleyecek. 65 yaş üzeri yaş almış büyüklerimiz ve Anadolu Rock müziğinin efsane isimlerinin harmanlandığı grup, hafızalara kazınmış şarkıları hep birlikte seslendirecek. Konuk sanatçı olarak, güçlü sesi ve yorumu ile Ali Altay ve Orkestrası da sahnede yer alacak.

HERKESİN EZBERE BİLDİĞİ ŞARKILAR SÖYLENECEK

CRR Konser salonunda gerçekleşecek olan konser 1 Şubat’ta Barış Manço’nun ölüm yıl dönümünde sahne alacak. Müziksever gençler ile 65 yaş üzerinde ruhu hala genç olanları bir araya toplayacak bu etkinlikte 70’ler 80’ler ve 90’ların Anadolu Rock Müziği’nin temsilcileri Barış Manço ile Cem Karaca gibi değerli sanatçıların şarkıları seslendirilecek.

Ayrıca sahne dansları ve enerjileriyle Silivri Ahenk Çocuk Halk Dansları Topluluğu, Oda Koro ve Lazika Koro, Büyükçekmece Belediyesi Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri Korosu ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi Baş Dansçısı İlke Kodal da sahnede yerlerini alacaklar.

Modern halk ozanları Barış Manço ve Cem Karaca’nın anılacağı etkinlik, alışılagelmiş müzik kalıplarından sıyrılarak yeni bir bakış açısı ile farkındalık oluşturmayı ve yaşlanmaya dikkat çekerek, bireylerin aktif bir şekilde hayatın içinde yer almalarına katkı sunmayı amaçlıyor.

‘’ Anadolu Rock Ozanları’’ Konseri

Tarih:  1 Şubat 2024 - Perşembe

Yer:     Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Saat:   19.00-21.00

YORUMLAR

  • 0 Yorum