MasterChef'in Çağatay'ı meğer Silivriliymiş

Tv8'in büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı MasterChef'te, Kaptanlık oyunu öncesi gerilimin yaşandığı bölümde kullandığı sözlerle dikkatleri üzerine çeken Çağatay Akgül'ün Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğu ortaya çıktı.

MasterChef'in Çağatay'ı meğer Silivriliymiş
Editör: Yaz Dostum
20 Eylül 2022 - 20:11
Tv8 ekranlarının en dikkat çeken yarışması MasterChef'te dün akşam yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Bu haftaki yarışmaya veda eden ismin belli olmasının ardından yayımlanan son bölümde yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele etti. İlgiyle izlenen yarışmanın yeni bölümünde Çağatay Akgül, kullandığı sözlerle yarışmaya damga vurdu. 

Google da en çok aranan isimler haline gelen Akgül'ün Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğu ve İtalya'da staj yaptığı bilgisi kaydedildi.

MASTERCHEF ÇAĞATAY KİMDİR?

MasterChef Çağatay 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Profesyonel şef olarak çalışan Çağatay, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu.

İtalya'da staj yapan Akgül, yaklaşık sekiz yıldır aşçılık yapıyor. Çağatay Akgül mesleğe tatlı ile başladığını ve tatlı yapmayı çok sevdiğini açıklamıştı. Masterchef Çağatay, ana kadroya dahil olan 4'üncü isim oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum