Yıldız: "Bu kente değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz"

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde CHP’den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Melih Yıldız, çalmadık kapı tokalaşmadık vatandaş bırakmıyor. Seçim rüzgarını ilçede adeta coşkuyla yaşatan isimlerden biri olan Yıldız, ilçe merkezine uzak olan mahallelere de giderek partisi için oy istiyor. Esnaf ve yöresel dernek ziyaretlerinden, muhtarlar, kooperatif ve oda başkanları ile görüşmelere kadar ilçedeki herkesle temas kurmaya çalışan Yıldız, konuyla ilgili açıklamalarında, “Bu kente değer katmak için, Silivri'mizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin huzur ve refah içerisinde yaşaması için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” mesajını aktardı.

Yıldız: "Bu kente değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz"
Editör: Yaz Dostum
22 Aralık 2023 - 20:41 - Güncelleme: 22 Aralık 2023 - 20:58
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine doğru ilerlerken CHP’den Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Melih Yıldız, ilçede kapsamlı ziyaret programları gerçekleştiriyor. Silivri’yi karış karış dolaşan Yıldız’a, ziyaretleri sırasında CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Meclis Üyesi Aday Adayları; Mehmet Keleş, Ekrem Kanburoğlu, Sezai Yavuz, Zafer Bıyıklı ve Yalçın Ekici gibi isimler eşlik ediyor.



Adaylık açıklamasında bulunduğu günden bu yana Yıldız, Değirmenköy, Gümüşyaka, Kadıköy, Mimarsinan, Selimpaşa, Fatih, Alibey, Piri Mehmet Paşa, Değirmenköy Fevzipaşa, Ortaköy, Çanta ve Yeni Mahalleleri ziyaret etti. Bölgedeki kahvehaneleri ve esnafları da dolaşan Yıldız, vatandaşlarla birebir görüşürek sıkıntı, sorun ve beklentileriyle alakalı bilgiler aldı.



Öte yandan kurum-kuruluş, dernek, oda, kooperatif ve muhtarlara da ziyaretler gerçekleştiren Yıldız, sırasıyla şu isimler ile bir araya geldi;

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Sivaslılar Derneği Başkanı Abdullah Ataş, Silivri Ordulular Derneği Başkanı Şenel Çatanak, Muş İli-İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı İrfan Yıldırım, Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Harun Çalışkan, Atatürkçü Düşüncü Derneği Silivri Şubesi Başkanı Rahim Girgin, Silivri Öz Alibeyliler Derneği Başkanı Yalçın Ekici, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, Değirmenköy Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Şenol Köroğlu ve İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Erkan Varol



Yıldız, aynı zamanda parti mensuplarıyla birlikte Silivri Rizeliler Derneği’nin 4’üncü Olağan Kongresine ve Silivri Sinoplular Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı buluşma programına katılım sağladı.



Konuyla ilgili bilgilendirmesinde Yıldız, şunları söyledi:

“Silivri'nin yarınlarını değerli hemşehrilerimiz ile birlikte kuracağız. Onların önceliği her zaman bizim de önceliğimiz olacak, her daim el ele olacağız. Bu kente değer katmak için, Silivri'mizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin huzur ve refah içerisinde yaşaması için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri bağrına basan, desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

Haber: Batuhan Güçlü






























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum