Degirmenköy SK: "Silivrispor ile kısıtlanan destek ödemesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz"

Silivri'nin en köklü kulüplerinden biri olan Değirmenköyspor Kulübü, Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu'nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Silivrispor'a nakdi yardım yapılması ile ilgili gündeme getirilen madde hakkında açıklamada bulundu. Silivrispor'un amatör seviyede olmasına rağmen ilçedeki diğer amatör kulüplerin destekten faydalanamadığını ifade eden kulüp yönetimi, kısıtlama yapıldığını ileri sürdü.

Degirmenköy SK: "Silivrispor ile kısıtlanan destek ödemesini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz"
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2021 - 12:14 - Güncelleme: 02 Kasım 2021 - 12:20
Silivri'nin en köklü kulüplerinden biri olan Değirmenköyspor Kulübü, Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu'nda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Silivrispor'a nakdi yardım yapılması ile ilgili gündeme getirilen madde hakkında açıklama yayımladı.

Silivri Belediyesi tarafından daha önce amatör spor kulüplerine destek ödemesi yapıldığını ifade eden dernek yönetimi, Silivrispor'a amatör seviyede olmasına rağmen ayrıcalık tanındığını ve diğer takımların durumdan faydalanamadığını belirtti.

Söz konusu açıklamada şunlar kaydedildi:

"Silivri Belediyesini Eylül Ayı Toplantısı 2. Birleşim 1. Oturumunda Belediyemiz tarafından tüm Amatör Kulüplere destek yapılmıştır ve bu katkılardan dolayı başta Silivri  Belediye Başkanı Sayın Volkan Yılmaz olmak üzere tüm Meclis üyelerine teşekkür etmiştik. 
Spora ve sporcuya destek veren herkese buradan bir kez daha teşekkür etmek isteriz.

Fakat;

Kasım Ayı Meclis Gündemi 9. Maddesinde Yer alan Silivri'de faaliyet gösteren Silivrispor Kulübüne nakdi destek yapılması maddesine istinaden bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

İlçemizde bir çok amatör seviyede faaliyet gösteren kulübümüz mevcuttur.
Bunların En başında Silivrisporumuz gelmektedir.

Yalnız bu destek yukarıda yazılı maddeye göre sadece Silivrispor ile kısıtlı kalmasını diğer amatör kulüplerin bu durumdan faydalanamaması durumunu başta tüm Amatör Kulüp temsilcileri ve Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Ayrıca;

Mahallelerde Kısıtlı imkanlar ile mücadele etmeye çalışan Amatör kulüplerin herhangi birtanesi Süper Amatör veya Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanması durumunda aynı desteklerin yapılmaya devam etmesinin temenni ediyoruz.

Saygılarımızla...

Not;

Silivri Belediyesi Eylül Ayı  2. Birleşim 1. Oturumunda Destek Ücretleri

Bölgesel Amatör Lig (Bal ligi) 150.000.00
1. Ve 2. Amatör Kulüplerine 15.000.00"


YORUMLAR

  • 0 Yorum