Duru'dan Silivri Belediyesine Teşekkür!

Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu'nda Bölgesel Amator Lig de mücadele eden Silivrispor'a nakdi yardım yapılmasıyla ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Konu hakkında görüşlerini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru verilecek olan destekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek Silivri Belediyesine teşekkür temennilerini iletti.

Duru'dan Silivri Belediyesine Teşekkür!
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2021 - 11:00 - Güncelleme: 02 Kasım 2021 - 11:07
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu'nda Bölgesel Amator Lig de mücadele eden Silivrispor'a nakdi yardım yapılması konusunda görüşmeler yapıldı. Gündemin 9. Maddesi olarak masaya yatırılan ilgili konu oy birliği ile kabul edilerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

BAŞKAN YILMAZ: "SİLİVRİSPOR' SÖZÜMÜZ VARDI"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, komisyona havale edilmeden önce ilgili gündem maddesi hakkında şunları söylemişti:

"Meclis gündeminin 9’uncu maddesinde yer alan Silivrispor’a yardım yapılmasının görüşülmesi maddesine ilişkin açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Lig başladı. Silivrispor deplasmanda Beykozspor’u 1-0 yenerek 3 puanla döndü. Tebrik ediyorum. Ben önümüzdeki dönemde altyapısı ile güçlendirilmiş Silivrispor’un başarılara imza atacağından hareketle, Plan Bütçe Komisyonu’ndaki arkadaşlarımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini talep ediyorum. Bizim Silivrispor’a bir sözümüz vardı. Otogardan elde edeceğimiz geliri Silivrispor’a vereceğimizi söylemiştik. Bu amaçla Silivrispor’a bir nakdi yardımın yapılmasını istiyoruz.” 

DURU : SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN

Alınan karar ile ilgili Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru da sosyal medya hesabı üzerinden duygu ve düşüncelerini takipçileriyle paylaşarak Silivri Belediyesine tesekkür temennilerimde bulundu.

Duru, söz konusu açıklamarında şunları kaydetti:

"Silivri Belediye Meclis toplantısında gündemin 9’uncu maddesi Silivrisporumuza nakdi yardım yapılmasıydı ve Belediye Meclisimiz Silivrisporumuza oybirliği ile destek sağlayarak konuyu komisyona havale etti. Silivrispor bu şehrin en büyük markası ve birleştirici gücüdür.Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte sevdamız olan kulübümüze elimizden geldiğinin çok fazlasıyla destek oluyor ve gönüldaşlarımızdan destek buluyoruz. Bugün Belediye Meclis toplantısında tüm meclis üyelerimiz de oybirliğiyle yine Silivrisporumuzun yanında olmuştur. Başta Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz olmak üzere tüm Meclis Üyelerime kulubüm adına teşekkürü borç biliyorum SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN"

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum