Deprem ve Doğal Afet Toplantısı İBB'de Balcıoğlu'nun Katılımıyla Gerçekleşti

İBB Deprem ve Doğal Afet Komisyonu; İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Kemal Duran, İstanbul Şehircilik Atölye Şube Müdürü Sibel Özkan ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Özlem Tut ile İstanbul’da deprem ve doğal afet konusundaki eylem ve stratejilerin belirlenmesine yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Bu önemli toplantıda komisyonun üyesi olan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da hazır bulundu.  

Deprem ve Doğal Afet Toplantısı İBB'de Balcıoğlu'nun Katılımıyla Gerçekleşti
Editör: Yaz Dostum
27 Ağustos 2021 - 21:41 - Güncelleme: 27 Ağustos 2021 - 21:48
İstanbul’da deprem ve doğal afet konusunda yapılanlar ile yapılması gereken eylem ve stratejilerin belirlenmesi amacıyla bugün düzenlenen toplantı; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Kemal Duran, İstanbul Şehircilik Atölye Şube Müdürü Sibel Özkan ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Özlem Tut ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Doğal Afet Komisyonu Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıya komisyon üyesi CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da katılım sağladı.



KOMİSYON AFET ÖNLEME PLANLARI, AFET ZARARLARININ AZALTILMASI GİBİ ÇALIŞMALARLA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ülkemizin bir deprem kuşağı üzerinde olması ve kentleşme sisteminden kaynaklanan sorunların bir araya gelmesi nedeniyle büyük kayıplar doğuran afetlerle karşı karşıya kaldığı gerçeğinden hareketle bir masa etrafında bir araya gelen İBB bürokratları; toplantıda deprem ve diğer doğal afetler konusunda yapılan çalışmaları değerlendirdi, planlanması gereken eylem ve stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum