Dertop'tan Görev Yeri Değişen Kaymakama Veda Ziyareti

Demokratik Sol Parti Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bursa Osmangazi Kaymakamlığı'na görevlendirilen Silivri Kaymakamı Ali Partal'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Dertop'tan Görev Yeri Değişen Kaymakama Veda Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
27 Ağustos 2021 - 20:43
Silivri Kaymakamı Ali Partal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevine atandı. 5 yıllık görev süresini tamamlamasının ardından tayini çıkan Partal'a, Demokratik Sol Parti Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop tarafından veda ziyareti yapıldı.

BİR VEDA, BİR KUTLAMA

Hüseyin Dertop, görüşmede kendisine Silivri’de görev yaptığı sürede yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür etti, bundan sonraki görev yerinde ve yaşamında başarı ve mutluluk dileklerinde bulundu ayrıca devletimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine olan inancını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirine teşekkür eden Ali Partal da Silivri’de görev yapmaktan ötürü çok mutlu olduğunu, ilçemizden güzel anılar ve dostluklarla ayrılacağını ifade etti.  

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum