Doruk Bulut, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçimlerde CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan Doruk Bulut, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. “Ülkemize, gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz” mesajını veren Kılıçdaroğlu, Bulut ile görüşmesinde hem birinci turda hem de Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda Millet İttifakı'ndan yana oy kullanan Silivri sakinlerine selam ve teşekkürlerini gönderdi.

Doruk Bulut, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü
Editör: Yaz Dostum
01 Haziran 2023 - 13:54 - Güncelleme: 01 Haziran 2023 - 14:07
CHP İstanbul 3. Bölge 12. Sıradan Milletvekili Adayı olan Doruk Bulut, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda yüzde 52,18 oy oranı ile seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yüzde 47,82 oranında oy alarak gerisinde kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Seçim sonrası durum değerlendirmesinin yapıldığı görüşmede “Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız” mesajı veren Kılıçdaroğlu, Bulut vasıtası ile Silivri’de ilk turda %54,97 ikinci turda ise %58,28 oranında oy oranı ile Millet İttifakı’nı tercih eden, kendisine destek veren seçmenlere, sandıklara sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti ve selamlarını iletti.

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum