Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetimi, Erdoğan'a müteşekkir

Hakan Kocabaş Başkanlığındaki Silivri Sanayici ve iş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin 2. tur oylama sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, “13. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ülkemiz için bugüne kadar yaptığı cansiperane çalışmalar için müteşekkiriz. Ülkemizi dünya klasmanında ileri ülkeler arasına sokmak için önderlik yapacağından kuşkumuz yoktur. Kendisine sağlık, güç, kuvvet diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetimi, Erdoğan'a müteşekkir
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2023 - 17:57 - Güncelleme: 30 Mayıs 2023 - 18:01
Silivri Sanayici ve iş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim galibiyeti için tebrik etti.

“13. CUMHURBAŞKANIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Seçimin milletin demokratik olgunluğu ve sağduyusu sayesinde huzur ve güven içinde tamamlandığını kaydeden Dernek Yönetimi, yazılı açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:


“14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimler ile birlikte 28. Dönem Milletvekillerimiz ve 28 Mayıs 2023 tarihli seçimle de 13. Cumhurbaşkanımız belli oldu, hayırlı olsun. Öncelikle çok yüksek ve önemli bir katılımla seçimde oylarını kullanan ve dünyaya örnek olacak bir olgunlukla seçimlerini ortaya koyan tüm halkımız büyük bir tebriği hak etmektedir.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR PERVANE GİBİ ÇALIŞACAKLARINA İNANIYORUZ”

28. Dönem Milletvekillerimize bu dönem boyunca ülkemize büyük katkılar sağlayacaklarına inandığımızı ifade etmek isteriz. Milletimizin tüm bileşenlerine aynı hak, adalet ve yakınlıkta davranacaklarına, sorunların çözümünde bir pervane gibi çalışacaklarına inancımız tamdır.

“ERDOĞAN, BU DÖNEMDE DE ÖNEMLİ ATILIMLARA İMZA ATACAKTIR”

13. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ülkemiz için bugüne kadar yaptığı cansiperane çalışmalar için müteşekkiriz. Bu dönemde de ülkemiz için önemli atılımlara imza atacağına eminiz. Zatialilerini bu başarılı seçim sonucu için de kutluyor, bundan böyle de ülkemizi dünya klasmanında ileri ülkeler arasına sokmak için önderlik yapacağından kuşkumuz yoktur. Kendisine sağlık, güç, kuvvet diliyoruz.

“SEÇİM YARIŞINA GİREN DİĞER ADAYLARA GAYRETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren, diğer adaylar; Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, Sn. Muharrem İnce’ye ve Sn. Sinan Oğan’a da ülkemiz için sundukları gayret için teşekkür ederiz.

“SİLİVRİ’DEKİ DEMOKRASİ YARIŞININ KAYBEDENİ YOK”

Ayrıca mutlaka ülkemizin her tarafında böyledir ancak; Silivri’mizde partilerin yönetimlerinin çalışmalarını, tarzlarını ve hizmet aşklarını müşahede ettik. Kazanan oldu, kaybeden oldu. Ama bu bir demokrasi yarışı olduğu için kaybedeni yoktu. Onların bu karşılıksız çalışmalarını da kutluyoruz.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ”

Basınımızın da haberleri bizlere iletmek için yaptığı çalışmalar önemliydi. Çalışmaları için basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. Şimdi hep birlikte Türkiye için çalışma vaktidir. Bundan böyle ki yarış; ülkemizin ileri gitmesi içindir.”

Haber : Hazal BAŞARAN
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum