Doruk Bulut Resmen Milletvekili Aday Adayı

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Adayı olabilmek adına meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Doruk Bulut Resmen Milletvekili Aday Adayı
Editör: Yaz Dostum
16 Mart 2023 - 21:54 - Güncelleme: 03 Nisan 2023 - 21:22
CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklama ile resmen Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. Rumeli ve Balkan seçmenlerinin destekleriyle seçimlerde yer alacak olan Bulut, 14 yıldır devam ettirdiği meclis üyeliği görevinden de istifa etti.

Bulut, açıklamasında şu detaylara yer verdi:

“14 senelik Silivri Belediyesi Meclis Üyeliğinden bugün itibariyle istifa edip milletvekili aday adayı oluyorum. Rabim hayırlısını eylesin. Üzerimde emeği olan tüm hemşerilerim haklarını helal etsinler, benden yana helal hoş olsun kalın sağlıcakla.”

DORUK BULUT KİMDİR?

1978 yılında Silivri'de doğan Doruk Bulut, ilkokulu İstanbul Esenler Ressam Şevket Dağ İlkokulu'nda, Orta öğrenimini İstanbul Çapa Ortaokulu'nda ve Lise öğrenimi ise İstanbul Sultanahmet Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu Makine Bölümü öğrenciliği halen devam etmekte olan Bulut, 2009 yılı öncesinde CHP Değirmenköy Belde Başkanlığı yaptı. 2009 yılında CHP'den Silivri Belediye Meclis Üyesi seçilen Bulut, 3 dönemdir bu görevine devam ediyor. Ayrıca 2014 ila 2019 yılları arasında İBB Meclis Üyesi olarak da görevde bulundu. Bulut, Halk TV'de İdari Genel Müdür olarak çalışıyor.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum