Melih Yıldız'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Melih Yıldız'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti
Editör: Yaz Dostum
16 Mart 2023 - 22:51
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

“HALKIN İKTİDARINI BİRLİKTE KURMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Yıldız, ziyarete dair şu görüşlere yer verdi:

“13.Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda halkın iktidarını birlikte kurmak için çok çalışacağız. Başlıyoruz, başaracağız. Tüm Silivrili hemşerilerimize sevgi ve saygılarını ileten Genel Başkanımıza nazik misafirperverliği, değerli görüşleri için teşekkür ederim.”

ENGİN ALTAY İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Melih Yıldız, Ankara istişareleri çerçevesinde CHP Grup Başkanvekili ve Bölge Milletvekili Engin Altay'ı TBMM'de ziyaret etti. Altay ile Silivri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştiren Yıldız; görüşmeye daire paylaşımına, "Silivrili tüm hemşerilerimize selam ve sevgilerini ileten Sayın Engin Altay'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim" notunu düştü. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum