Doruk Bulut'un yerine Dündar Konuk geldi

14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Adayı olabilmek adına meclis üyeliği görevinden istifa eden CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut’tan boşalan koltuğa sıralama gereği Dündar Konuk oturdu.

Doruk Bulut'un yerine Dündar Konuk geldi
Editör: Yaz Dostum
03 Nisan 2023 - 21:36
CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, Milletvekili Aday Adayı oldu. Rumeli ve Balkan seçmenlerinin destekleriyle  genel seçimlerde yer alacak olan Bulut, 14 yıldır devam ettirdiği meclis üyeliği görevinden de istifa etti. Bulut’un yerine bugün yapılan Nisan ayı Silivri Belediye Meclis toplantısında Dündar Konuk yer aldı.



“CHP GRUBU OLARAK DORUK BULUT’A BAŞARILAR DİLİYORUZ, DÜNDAR KONUK’A HOŞ GELDİN DİYORUZ”

Konuyla ilgili CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, şu açıklamayı yaptı:

“Bugün itibariyle görevimizde 4. Yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Son yılımıza girdik. Son yılımızda tüm meclisimize başarılar diliyorum. Az önce Başkan beyin de ifade ettiği gibi Doruk Bulut arkadaşımız meclis üyeliğinden istifa ederek 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığına başvurmuştur. Kendisine başarılar diliyoruz. Doruk Bulut’un istifası dolayısıyla da boşalan koltuğa Dündar Konuk arkadaşımız sıralama gereği iştirak etti. Kendisine de bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. CHP Grubu olarak hoş geldin diyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum