MHP'li Aşkın: Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi 15 Ay İçinde Tamamlandı

Bugün gerçekleştirilen Nisan ayı Meclis Toplantısında Silivri Belediyesi ve Saral İnşaat iş birliğiyle kentsel dönüşüm süreci tamamlanan Varnalı Konutları hakkında konuşan MHP Grup Başkanvekili Sultan Aşkın, “15 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan, 116 daire ve 7 işyerinden oluşan projemizde, vatandaşlarımız yepyeni ve modern dairelerine kavuştular. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum, vatandaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum” dedi.

MHP'li Aşkın: Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi 15 Ay İçinde Tamamlandı
Editör: Yaz Dostum
03 Nisan 2023 - 22:18
Bu sabah yapılan Nisan ayı Meclis Toplantısında söz alan MHP Grup Başkanvekili Sultan Aşkın, Silivri Belediyesi ve Saral İnşaat iş birliğiyle kentsel dönüşüm süreci tamamlanan Varnalı Konutları ile ilgili yaptığı konuştu.

Binaları büyük risk altında bulunan vatandaşlar için yapılan kentsel dönüşüm konutlarının anahtarlarının düzenlenen tören ile vatandaşlara teslim edildiğini belirten Aşkın, yeni dairelerinin hak sahibi vatandaşlara hayırlı olmasını diledi ayrıca projede emeği bulunan herkese teşekkür etti.


“VATANDAŞLAR, RİSKLİ YAPILAR YERİNE YEPYENİ YAŞAM ALANLARINA KAVUŞTU”

Sultan Aşkın, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“Geçtiğimiz günlerde belediyemiz ve Saral İnşaat işbirliği ile gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projemiz Varnalı Konutları’nın anahtar teslim törenini gerçekleştirdik. 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan, 116 daire ve 7 işyerinden oluşan projemizde, vatandaşlarımız yepyeni ve modern dairelerine kavuştular. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum, vatandaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum.”

Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum