Duru: "Çorba Alın Demiyorum, Silivrispor Forması Alın"

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, bu akşam yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda bir süre önce kulübün borç yükünü azaltmak için başlattıkları 1 Forma Al, 1 Nefes Ol kampanyası için çağrıda bulundu. “Yılbaşında herkes promosyon, hediyelik yaptırıyor. Bu halka Silivrispor formasından daha güzel bir hediye olabilir mi? Bırakın bu yıl promosyon yaptırmayın, gelin biz size Silivrispor forması satalım. Silivrispor’un kasasına da çok ciddi bir gelir gelsin” diyen Duru; basın aracılığıyla Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’i, Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin’i, Şoförler Odası’nı, siyasileri ve STK’ları kampanyaya destek olmaya davet etti.

Duru: "Çorba Alın Demiyorum, Silivrispor Forması Alın"
Editör: Yaz Dostum
21 Eylül 2021 - 21:16 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 21:26
Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ve yönetimi, aylık hesap sunum toplantısının ikincisini bu akşam kulüp binasında gerçekleştirdi. Toplantıda 1 Forma Al, 1 Nefes Ol kampanyasının gidişatı hakkında bilgilendirmede bulunan Duru; Silivri’deki kurum ve kuruluşları bu dayanışmayı büyütmeye çağırdı.



“1 FORMA AL, 1 NEFES OL KAMPANYASINDAN ÇOK UMUTLUYUZ”

Duru, konuyla ilgili şunları söyledi:

“1 Forma Al, 1 Nefes Ol kampanyasına inanılmaz bir katılım var. Biz çok umutluyuz. İsveç’ten, Fransa’dan, Almanya’dan ulaşıp forma almak isteyenler oldu. Bu çok önemli. İşte Silivrispor ruhu bu. Dün ben burada durdum tezgahtarlık yaptım. Silivrispor için yaparım. Buradaki heyecanı gördüm. İnsanların katılmaya çalışma isteğini gördüm. Bu kampanyaya insanlar koşarak geliyor. Bu bizi cesaretleniyor. Eşimize dostumuza rica ediyoruz. Cengiz Fırat kardeşimiz Avcılar’dan ses verdi, 500 tane forma aldı. Allah razı olsun Silivrispor adına, bu ilçe adına. Olta Restoran keza desteğini esirgemedi. Birer ikişer gelip alanlar var.

“DESTEK SÜRERSE CİDDİ ORANDA BORÇ ÖDEYEBİLİRİZ”

Biz buradan önemli bir gelir elde edip ciddi bir borcu kapatabileceğimizi düşünüyoruz ama lütfen bu heyecan artarak devam etsin.

“HALKIMIZA SİLİVRİSPOR FORMASINDAN DAHA GÜZEL BİR HEDİYE OLABİLİR Mİ?

Ben sizin aracılığınızla buradaki tüm kurumlara, derneklere, sivil toplum örgütlerine sesleniyorum. Yılbaşında herkes promosyon, hediyelik yaptırıyor. Silivrispor formasından bu halka daha güzel bir hediye olabilir mi? Bırakın bu yıl promosyon yaptırmayın, gelin biz size Silivrispor forması satalım. Siz de üyelerinize, müşterilerinize Silivrispor forması hediye edin. Her eve bir Silivrispor forması girsin. Silivrispor’un kasasına da çok ciddi bir gelir gelsin. Biz de bunlarla ne yaptığımızı burada paylaşalım.

“BU YIL Kİ PROMOSYONLARINIZ SİLİVRİSPOR FORMASI OLSUN”

Belediyemiz de bunu yapabilir. Ben Başkanımdan rica ettim, bir daha ediyorum. Bu yılki promosyonlarının içine bir tane de Silivrispor forması koysun. Esnaf Odası Nuray Başkanım sesleniyorum. Promosyon yapıyorsunuz mutlaka, bu yıl Silivrispor forması olsun.

“SİLİVRİSPOR’UN BUNA İHTİYACI VAR”

Esnaf Kefalet Başkanım Sebahattin ağabey, Şoförler Odası aynı şekilde. Bakın ben gelin de çorba alın demiyorum, Silivrispor forması alın lütfen, Silivrispor’un buna ihtiyacı var. Silivrispor’un bu satışlara ihtiyacı var. Okullar başarılı öğrencilerine Silivrispor forması hediye etsinler. Kendi futbol, voleybol, basketbol takımlarına Silivrispor forması alsınlar. Meclis üyelerimiz, siyasiler sizler alın, okullara sizler hediye edin. Lütfen, dernekler… Alabilirsiniz, Silivrispor forması diyorum, başka bir şey demiyorum ki. Burada maneviyatta çok önemli. Ben rica ediyorum, bu desteği Silivrispor’dan esirgemeyin…”

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum