Akgün Duru ve Yönetimi, Silivrispor'un 1 Milyon 740 Bin TL'lik Borcunu Kapattı

Bu akşam düzenlenen toplantıda Silivrispor Kulübü’nün mali durumu hakkında bilgi veren Başkan Akgün Duru, “Dip toplamda 7 Milyon 658 Bin 815 bin TL kulüple ilişkilendirilmiş borç var. 4 Milyonun üstündeki borç kulübü bağlamıyor fakat kulüp evrakları verilmiş bir şekilde mecbur muhatap oluyoruz” dedi ve ekledi: “Peki biz ne yaptık? 1 aylık süre içinde bu borçlarla ilgili bir takım ödemeler yaptık. Yönetim kurulumuzun ekonomik katkıları ve 1 Forma Al, 1 Nefes Ol kampanyasından elde etmeye başladığımız gelirlerle şu ana kadar iki ayda toplamda 1 Milyon 740 Bin TL ödeme yaptık.”

Akgün Duru ve Yönetimi, Silivrispor'un 1 Milyon 740 Bin TL'lik Borcunu Kapattı
Editör: Yaz Dostum
21 Eylül 2021 - 20:08 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 20:36
Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ve yönetimi, aylık hesap sunum toplantısının ikincisini bu akşam kulüp binasında gerçekleştirdi. Silivrispor’un güncel mali tablosu hakkında değerlendirmelerde bulunan Duru, “Mütevazı bütçelerle iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz ama bizim önceliğimiz sayfalarca borçlar ve bunları ciddi ciddi ödenebilir hale getirmek. Bunu yaparsak zaten şampiyon olmuş oluruz” dedi.

“7 MİLYON 658 BİN 815 BİN TL KULÜPLE İLİŞKİLENDİRİLEN BORÇ VAR”

Başkan Duru, şöyle konuştu:

“Bize bırakılan listenin içinde olmayan birkaç tane daha sürpriz ödemeyle karşılaştık. Tek tek bunları saymak istemiyoruz, zaten -bunlar da varmış- diye arkadaşlarla görüştük. Dip toplamda 7 milyon 658 bin 815 bin TL kulüple ilişkilendirilmiş borç. Biz buna kulübün borcu demiyoruz çünkü 4 milyonun üstündeki borç kulübü bağlamıyor fakat kulüp evrakları verilmiş, ilişkilendirilmiş bir şekilde mecbur muhatap oluyoruz.

“YÖNETİCİLERİMİZİN BAĞIŞLARI VE KAMPANYA YOLUYLA ELDE ETTİĞİMİZ GELİRLERLE 1 MİLYON 740 BİN TL TUTARINDA BORÇ ÖDEDİK”

Peki biz ne yaptık? 1 aylık süre içinde bu borçlarla ilgili bir takım ödemeler yaptık. Yönetim kurulumuzun ekonomik katkıları ve 1 Forma Al, 1 Nefes Ol kampanyasından elde etmeye başladığımız gelirlerle şu ana kadar 2 ayda toplamda 1 milyon 740 bin TL ödeme yaptık. Pandemiden yeni çıktık, piyasanın hali ortada, ben yönetici arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Kulübü borçlandırmadan yaptık bunu.

“FUTBOLCULARA BÜYÜK ÖDEMELERİMİZ KALMADI”

Bunun 67 bin TL’sini teknik heyete, 850 bin TL’sini futbolcu transferlerine yaptık. Futbolcu transferlerinin yaklaşık %70’ini ödemiş olduk bu şekilde. Sadece %30’luk bir dilim kaldı onları da maç başı olarak 9 aya böldük. Yani önümüzde futbolculara çok büyük ödemelerimiz yok bizim.

“ÖNCELİĞİMİZ BORÇLARI ÖDEMEK”

Mütevazı bütçelerle iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz ama -%100 şampiyonluğa oynayacağız, çok büyük transferler yapıyoruz- demiyoruz. Tabi ki Silivrispor her zaman yarışmacı bir takım oluşturmak zorunda. Bu paralelde ekonomik koşullarımızı göz önünde tutarak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. İyi de bir takım oluşuyor inşallah iyi olacak fakat bizim önceliğimiz sayfalarca borçlar ve bunları ciddi ciddi ödenebilir hale getirmek. Bunu yaparsak zaten şampiyon olmuş oluruz."

Haber : Hazal BAŞARAN

Yapılan borç ödemeleri kalem kalem açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum