Duru, siyasetçilere seslendi: Selimpaşa'daki Karasu Tesislerini Silivrispor'a kazandıralım

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, bu akşam gerçekleştirdiği basın toplantısında Silivri stadında sporcuların yemek yiyip istirahat ettiği tesisin yıkılacak olmasından duyduğu endişeyi dile getirdi. Sporcuların yatacak bir yeri dahi olmayacağını üzüntüyle belirten Başkan Duru; siyasetçilere, bölge milletvekili AK Partili Tülay Kaynarca ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a seslenerek, “Lütfen o tesisi Silivrispor Kulübü’ne kazandıralım” dedi. Aynı zamanda Silivri stadı için alınan yıkım kararının sağlıklı bir karar olmadığını vurgulayarak, “Yerine daha iyi bir planlama ile hizmet gelecek ama başka yer yok muydu? Hani Silivri, İstanbul’un yüzölçümü olarak en büyük 2. ilçesiydi? Başka yer yok muydu? Yıkıldıysa yapın. Lütfen yapın” ifadelerini kaydetti.

Duru, siyasetçilere seslendi: Selimpaşa'daki Karasu Tesislerini Silivrispor'a kazandıralım
Editör: Yaz Dostum
01 Nisan 2022 - 22:23 - Güncelleme: 01 Nisan 2022 - 22:27
Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, bu akşam ekibi ile gerçekleştirdiği basın toplantısında kulübün tesis ihtiyacını ortaya koydu. Selimpaşa’daki Karasu Tesisleri’nin Silivrispor’un kullanımına verilmesi gerektiğini belirten Başkan Duru, bu çerçevede yöneticilerden destek istedi.

“İL SPOR MÜDÜRÜ, KARASU TESİSLERİNİ KULLANMAMIZA ÇOK OLUMLU YAKLAŞTI”

Duru, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Biliyorsunuz Selimpaşa’da Karasu Tesisleri var. Galiba orası 20 dönüm gibi. Orası bildiğim kadarıyla Spor Genel Müdürlüğüne devredildi. Tabi ki İl Spor Müdürlüğü bakıyor oraya da. Biz Kulüpler Birliği Başkanımızla orayla ilgili İl Spor Müdürlüğüne ziyarete gittik. İnanılmaz pozitif bir İl Spor Müdürümüz var. Çok olumlu yaklaştı ve, “Silivrispor olarak siz orayı kullanın” dedi…  

“KARASU TESİSLERİ SİLİVRİSPOR’UN GELECEĞİ OLUR”

Buradan Silivri’yi temsil eden, önemli rollerde olan siyasetçilere sesleniyorum. Milletvekilimiz var. Hükümetin Milletvekili Sayın Tülay Kaynarcaya da söylüyorum. Lütfen orayı Silivrispor’a tahsis edin. Orası Silivrispor’un geleceği olur. Orada altyapı çalışmaları için uygun sahalar olur. İşte biz o zaman altyapıdan 3-5 yıl içinde pırıl pırıl çocukları bu kulübe kazandırırız. Böyle bir fırsat var. Bu fırsatı değerlendirelim, lütfen.

“VOLKAN YILMAZ’A SESLENİYORUM”

Aynı zamanda Sayın Belediye Başkanımıza da aynı konu üzerinden sesleniyorum. Lütfen o tesisi Silivrispor Kulübü’ne kazandıralım.

“STADIMIZIN YIKILMASI NE KADAR DOĞRU?"

El birliğiyle yapalım bunu. Ben orada tuğla taşırım, kum taşırım, harç yaparım. Rahmetli Akgün Silivrili, Nahit Uykusuz bu statta yaptı. Onlar orada harç kardı. Bugün bizim o stadımız yok. Yıkıldı. Yerine daha iyi bir planlama ile hizmet gelecek ama başka yer yok muydu? Hani Silivri, İstanbul’un yüzölçümü olarak en büyük 2. ilçesiydi? Başka yer yok muydu? Yani bir spor tesisinin yıkılıp başka bir planlamanın olması ne kadar doğru? Yıkıldıysa yapın. Lütfen yapın.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum